25 Nisan 2024|Perşembe,19:04:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4930 0,14
EURO
34,9307 0,29
ALTIN
2.433,62 0,43
BİTCOİN
$64.134 0,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Aralık 2015 - 14:46
11 Aralık 2015 - 14:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı Myo Öğrencileri Sevgi Ve Kardeşlik Köprüsü Kurdu

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kars (Susuz) Çıkrıkçı okulu öğrencileri için yardım kampanyası düzenledi

Akyazı Myo Öğrencileri Sevgi Ve Kardeşlik Köprüsü Kurdu
Yön Bul Akademi


Yüksek Okulda öğrenim gören bir grup öğrenci sohbet esnasında Anadolu’nun herhangi uzak bölgelerinin birine yardım kampanyası düzenleme kararı aldı. Sohbete katılan Ömer Dere kampanyanın nereye yapılabileceğini belirledi. Geçtiğimiz aylarda Karapürçek kaymakamı Kars Susuz İlçe kaymakamlığına atandı. Susuz İlçesi Kaymakamı Yusuf İzci ile temasa geçildi. İzci öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinciyle bu kampanyayı başlatmak istediğini öğrenince mutlu oldu ve yardım yapılacak köy ve okulu belirledi. Belirlenen 33 okul öğrencilerinin elbise ölçüleri, ayakkabı numaraları tespit edildi.

Akyazı MYO öğrencileri okul içinde ve çevrelerini kullanarak parasal destek toplamaya çalıştı. Çeşitli illerden ve esnaflardan yardım kampanyası adı altında eğitim, elbise, kırtasiye malzemeleri tedariği sağlandı. Oluşturan yardım paketleri kargo ile Susuz Kaymakamlığına gönderildi. Yardım paketlerini alan Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Onarılar, Milli Eğitim şube müdürleri Bayram Canlı ve Bülent Zengi, köy muhtarı Mahmut Uztemur, okul müdürü ve öğretmenler ile birlikte öğrencilere dağıttılar. Emeği geçen herkese şükranlarını belirten İzci “ Bu kampanyada emeği geçen Öğretmen, öğrenci, esnaf herkese teşekkürü bir borç bilirim. Duyarlı olup, destek veren herkese şükranlarımı iletiyorum. Bu öğrencileri mutlu eden herkes mutlu olsun. Akyazı’ya selamlarımı gönderiyorum” şeklinde konuştu.

Minik öğrencilerin hediyelerini aldıktan sonraki mutluluk ve sevinci göz bebeklerinden belli oluyordu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç