24 Nisan 2024|Çarşamba,13:21:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5186 0,09
EURO
34,8005 0,19
ALTIN
2.421,26 0,36
BİTCOİN
$66.363 0,40
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Aralık 2015 - 10:59
22 Aralık 2015 - 10:593 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Toçoğlu’ndan Kocaali’ye Müjde

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz. Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz ” dedi.

Toçoğlu’ndan Kocaali’ye Müjde
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’de hayata geçireceklerini müjdeledi. Hatırlanacağı üzere Başkan Zeki Toçoğlu Karasu’da hayata geçirilen projenin ardından Kocaali ve Karaboğaz sahilleri için de benzer çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etmiş, projelendirme işlemlerinin başlatılacağını ilan etmişlerdi.

Büyükşehir’den Kocaali’ye Hediye

Kocaalilere müjdeyi veren Toçoğlu, “Karasu’nun ardından Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerimizin bir yenisini Kocaali’de gerçekleştireceğiz. Proje ekibimizin çalışmaları başladı. Kısa süre önce Karasu’da 25 bin metrekarelik alana yeni bir yaşam merkezi kazandırmıştık. Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz” diye konuştu.

Sahiller Cazibe Merkezi

Başkan Toçoğlu, “Sahillerin yalnızca denize girilebilen alanlar olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda bu bölgeler hemşerilerimize kucak açan yeni sosyal alanlarla da zenginleşmeli. Bir diğer önemli ayrıntı ise mavi bayrak meselesi. Bu hedef doğrultusunda sahillerimizin tüm fonksiyonlarını kullanacak ve bu bölgeleri birer cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Yeni Yılda İşlemler Başlıyor

Proje ayrıntılarına da değinen Toçoğlu, “Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’ne benzer bir çalışma hayata geçirilecek. İçerisinde plaj futbol ve voleybol sahaları, oturma ve çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer aldığı bir merkez inşa edeceğiz. 2016 yılı içerisinde projeyi kamuoyuna tanıtmayı hedefliyoruz. Yine aynı yıl içerisinde ihale ve temel atma süreçlerini nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kocaali’ye Sahil Parkı

Projenin Sakarya turizmi açısından da önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin zenginliklerinin yine şehrimize katma değer olarak dönmesini arzu ediyoruz. Hayata geçireceğimiz Kocaali Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi de Sakarya’nın turizmi açısından önemli bir tamamlayıcılık üstlenecek. Yeni projeyle Kocaali kazanacak, kuzey kazanacak, Sakarya kazanacak inşallah. Şimdiden Kocaali ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç