26 Nisan 2024|Cuma,21:36:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4433 0,13
EURO
34,7450 0,65
ALTIN
2.439,80 0,15
BİTCOİN
$63.991 0,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Şubat 2016 - 14:08
21 Şubat 2016 - 14:082 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bakan Yıldırım Diyarbakır’da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Diyarbakır ziyaretinde yapımı devam eden Türkiye’nin en büyük ikinci çevre yolu çalışmalarını denetledi. Bakan Yıldırım, daha sonra iş makinesiyle çalışma yaptı.

Bakan Yıldırım Diyarbakır’da
Toprak Turizm


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yeni yapılan ve halen yapımı devam eden Diyarbakır Havalimanı'nın iç hatlar terminalini gezerek inceledi. Bakan Yıldırım, ardından yapımı devam eden Türkiye’nin en büyük ikinci çevre yolunu inceledi. Bakan Yıldırım’a denetlemeler boyunca Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal ve kamu kurum müdürleri eşlik etti.

“BELEDİYE DESTEK VERMİYORSA DİYARBAKIR’IN İŞİ KALACAK DEĞİL”

İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Bakan Yıldırım, yol yapımlarının devam ettiği noktalarda belediyelerden de destek beklediklerini belirterek, ancak bu durumda belediyelerden destek almadıklarını söyledi. Bakan Yıldırım, “Belediye destek vermiyorsa Diyarbakır’ın işi kalacak değildir. Bütün imkanları kullanacağız. Diyarbakır’ın çevre yolu bittiğinde Türkiye’nin ikinci büyük çevre yolu olacaktır. Ankara çevre yolu 120 kilometredir. Burası ise 100 kilometre olacaktır. Birinci bölümü daha önceki yıllarda bitti. Havaalanı bağlantısını yaptık. Bu bölüm 29 kilometrelik bir yerdir. Çalışma devam ediyor. 40 kilometrelik bölümü de projelere hazırlanıyor. Onu da proje çalışması bittiğinde gündeme alıp gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakan Yıldırım, açıklamanın ardından projeleri inceledi. Ardından Bakan Yıldırım, iş makinesine geçerek yol çalışması yaptı. Bakan Yıldırım’a çalışma boyunca operatör destek verdi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç