19 Nisan 2024|Cuma,04:20:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5681 0,29
EURO
34,7189 0,04
ALTIN
2.493,17 0,35
BİTCOİN
$62.270 1,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Ekim 2014 - 11:54
14 Ekim 2014 - 11:543 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Cami Ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları Yapıldı

Her yıl kutlanan Cami ve Din Görevlileri Haftası programı yapılan programla gerçekleşti.

Cami Ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları Yapıldı
Yön Bul Akademi


İl Müfütülük binasında yapılan programa Sakarya Valisi Hüseyin Avni Cos, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Müftü Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kocaali İmam Hatibi Hasan Durmuş hoca’nın kuran tilavetiyle başladı. Ardından kısa bir açılış konuşması yapan Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, “ 1986 yılından beri her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri haftası, bu yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında ülke çapında düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. Son yıllarda her kutlamada farklı bir konunun öne çıkarıldığı hafta için bu yıl ‘Cami ve Gençlik’ teması belirlendi. Bununla birlikte camilerin dini ve sosyal hayatımızdaki yeri ve önemi anlatılarak cami merkezli bir hayat anlayışına katkı sağlanacaktır. Aryrıca camiler ve din görevlileri haftası vesilesiyle camilerde gençlere yönelik çalışmalar, gençlerin cemaate katılımın sağlanması amacıyla çeşitli etkinlikler yapılması hedeflenmektedir. Bu vesileyle tüm din gönüllüsü kardeşlerimizin haftalarını tebrik eder. Camiler ve Din görevlileri hafasının Sakaryamıza, ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş ise yaptığı açıklamada, “Camiler ve Din görevliler haftasını kutluyoruz. Esas bu kutlamalarımızla toplumumuzun tüm kesimlerine bir mesaj vermek istiyoruz. Yaptıkları güzel hizmetlerin bilinmesi, manevi hizmetlerinde toplumumuzun bütün kesimleri tarafından daha bir içtenlikle benimsenmesi için vesile olması için bu haftaları kutluyoruz. Sakaryamızda bu haftanın yeterli farkındalığa vesile olmasını sadece birbirimizle değil toplumumuzun diğer kesimlerine de onlarlada buluşacak şekilde gerçekleştirilmesini, kutlanmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Cami ve Kuran Kursu inşaatı yapan İşadamları ve din görevlileri için hazırlanmış slayt gösterisine geçildi. Slayt gösterisinin ardından Hayırsever işadamları ve din görevlilerine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş ve Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından plaket taktim edilmesinin ardından program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç