24 Nisan 2024|Çarşamba,17:13:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5232 0,07
EURO
34,8359 0,09
ALTIN
2.427,60 0,10
BİTCOİN
$66.129 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Şubat 2016 - 16:54
27 Şubat 2016 - 16:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İnci; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ev sahipliği yapacak

DEİK Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanı Halit İnci; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fildişi Sahili’ne gerçekleştireceği resmi ziyaret kapsamındaki toplantının hazırlıklarını tamamladı.

İnci; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ev sahipliği yapacak
Toprak Turizm


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanlığı görevini 1 yıldır sürdüren, MÜSİAD Sakarya Şubesi 4. Dönem Başkanlığını yapmış olan ve İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Şubat - 3 Mart 2016 tarihleri arasında Fildişi Sahili, Gana ve Nijerya’ya gerçekleştirecekleri resmi ziyaret kapsamında, Fildişi Sahili’ndeki İş Forumları ve ikili iş görüşmelerinin hazırlıklarını tamamladı.


DEİK Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi toplantısı

DEİK Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanı Halit İnci; 28 Şubat Pazar Günü Fildişi Sahili resmi programı kapsamında; DEİK Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi olarak Partner kuruluşlar Cepici, Cgeci, Bnetd ile Abıdjen’da ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İş Konseyi toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Ouattara’nı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ülkelerin Devlet Başkanları, Bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla onurlandıracağı İş Forumları ve ikili iş görüşmeleri ile ilgili tüm ön hazırlıkları titiz bir şekilde tamamlayan Başkan İnci; burada Sakaryalı bir işadamı olarak önemli bir toplantıya imza atacak.


Erdoğan, İnci Grup’un açılışına da bekleniliyor

Aynı zamanda Fildişi Sahili’nin Sakaryalı en büyük Türk Yatırımcısı olan İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci; aynı gün İnci Grup Fildişi Tesisleri’nin açılışını da gerçekleştirecek. Bu açılışa; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Ouattara ile iki ülkenin Devlet Başkanları, Bakanları ve üst düzey yetkililerinin da katılması bekleniliyor.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç