Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,11:08:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3696 0,16
EURO
34,9488 0,33
ALTIN
2.325,48 0,22
BİTCOİN
$69.854 0,79
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Mart 2016 - 18:43
02 Mart 2016 - 18:434 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Halit İnci Ev Sahipliği Yaptı

Halit İnci; Fildişi Sahilleri DEİK Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Alassane Vattara’yı ağırlayarak, ev sahipliği yaptı

Halit İnci Ev Sahipliği Yaptı
Toprak Turizm


DEİK Türkiye - Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanı Halit İnci; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika Fildişi Sahili’ne gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında gerçekleşen İş Forumları ve ikili iş görüşmeleri toplantısında ev sahipliği yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Şubat - 3 Mart tarihlerinde Afrika'da Fildişi Sahili, Gana ve Nijerya'ya yaptığı resmi ziyaretler kapsamında, Fildişi Sahili İş Dünyası ayağını organize eden DEİK Türkiye - Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanı Halit İnci; yaklaşık 150 iş adamının katıldığı toplantıda; Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile Fildişi Sahili Cumhuriyeti Başbakanı Daniel Kablan Duncan’ı ağırladı. Aralarında MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak Yaklaşık 150 işadamın katıldığı forumda ayrıca iki ülke arasında İş Konseyi Mutabakat Zaptı da iş dünyası paydaşları tarafından imzalandı. Açılış konuşmalarının ardından konuk ve ev sahibi ülke temsilcileri çeşitli hediye takdimlerinde bulundu.

İNCİ: “İkil ülke arasındaki iş bağlantılarının da hızlı bir şekilde sürdürüyoruz”
Abidjan'ın da gerçekleşen İş Forumlarının açılış konuşmasını yapan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Fildişi Sahili İş Konseyi Başkanı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi 4. Dönem Başkanlığını yapmış olan ve İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci; birçok iş birliğinin süratle hayata geçirileceğini belirterek, iki ülke arasındaki ticaret hacminin önümüzdeki dönemde artacağını söyledi. İnci, Türkiye – Fildişi Sahili arasındaki iş bağlantılarının da hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Vardan: “Birçok alanda iş görüşmeleri yaptık”
DEİK Başkanı Ömer Cihat Vardan da burada yaptığı konuşmada, iş adamlarını bir araya getirme fırsatını elde ettiklerini ve birçok alanda iş görüşmeleri yapıldığını ifade etti. İki ülke arasındaki işbirliğinin aynı zamanda bölge ülkeleri için de faydalı olduğuna inandığını belirten Vardan, "Buradaki sorunları dinleyerek elimizden geldiği kadar milyonlara varan çalışmaları projeleri gerçekleştirme gayretinde olduk” dedi.

Türkiye’den ünlü İşadamları da katıldı
Toplantıya; MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak , Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, İşadamları Halim Mete, Zekeriye Mete, Hidayet Kadiroğlu, Mithat Yenigün, İbrahim Çağlar, Davut Doğan, Abdullah Tivnikli, Sultan Tepe, Oğuz Satıcı, Çamur Ali Kopuz, Ceyda Erem, Süleyman Kocasert, Mustafa Latif Topbaş, Sami Boydak, Selahattin Düzbasan, Eyüp Yiğit, Ruşen Çetin, Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Selim Bora, Alp Taşkent, Mustafa Karakuş’ta yer alırken Sakarya’dan ise Ali İnci, MÜSİAD Sakarya Şubesi Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Özcan Nalbant ve Üye Erdal Atabek’te yer aldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç