25 Nisan 2024|Perşembe,21:58:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4739 0,20
EURO
34,9243 0,27
ALTIN
2.435,12 0,49
BİTCOİN
$64.601 0,48
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Mart 2016 - 10:08
07 Mart 2016 - 10:083 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı Devlet Hastanesi O Hastaya Sahip Çıktı

Sakarya'da 50 gündür hastanede tedavi gören kanser hastası Bayram Batman’ın, “Burası otel değil. Alın hastanızı evinizde bakın” dediği ileri sürülen doktor tarafından taburcu edilmesi, sonucu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği harekete geçti.

Akyazı Devlet Hastanesi O Hastaya Sahip Çıktı
Toprak Turizm


Medya Detayın yaptığı Özel Haber üzerine harekete geçen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yaşanan bu kötü olaya duyarsız kalmayarak Bayram Batmanı Akyazı Devlet Hastanesine aldırdı.

BATMANIN TEDAVİSİ PALYATİF BAKIM SERVİSİNDE DEVAM EDİYOR

Yaşanan bu üzüntü verici olayla ilgili hastamızı en iyi şekilde ağırlamak istediğini belirten Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar “Hastamız siroz hastası olup tedavi gördüğü hastaneden bize konu ile ilgili bilgi verildi ancak hasta yakanları hastayı eve götürmüşler hastanın taburcu edilmesi ve ailesinin eve götürdüğü hastamızı Cumartesi günü saat 17.00 de hastanemizde Palyatif Bakım Servisine aldık hastamızın tedavisi hastanemizde devam ediyor ”dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini Harekete Geçiren İşte O Haber

HABERİMİZ ÜZERİNE O HASTA AKYAZI PALYATİF BAKIM SERVİSİNE YATIRILDI
Sakarya'da 50 gündür hastanede tedavi gören kanser hastası Bayram Batman’ın, “Burası otel değil. Alın hastanızı evinizde bakın” dediği ileri sürülen doktor tarafından taburcu edilmesi, sonucu Kamu Hastaneleri Genel Birliği Sekteretliği harekete geçti. 06 Mart 2016 Pazar 14:45 5 2 /MedyaDetay - ÖZEL HABER Evli ve 3 çocuk babası olan 43 yaşındaki Bayram Batman, bir süre önce karaciğer kanserine yakalandı. Hastalığı ilerleyen ve sağlık durumu kötüleşen inşaat işçisi Batman, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde tedavi altına alındı. İddiaya göre, 50 gündür hastanede tedavi gören Batman, doktoru tarafından taburcu edilmek istendi. Ancak yakınları, maddi durumlarının iyi olmadığını ve hastanın durumunun da ağır olduğunu belirtip, evde bakım yapamayacaklarını söyleyerek, hastalarının taburcu edilmemesini istediler. Bu talep üzerine ise doktoru, “Burası otel değil. Alın hastanızı evde bakın” diyerek Bayram Batman’ı taburcu etti.
Aynı gece saat 03:00'da ağırlaşan hasta Batman tekrar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aciline getirildi. Gündeme getirdiğimiz haber sonrasında Kamu Hastaneleri Genel Birliği Sekreterliği harekete geçerek, karaciğer kanseri olan Bayram Batman'ı Akyazı Devlet Hastanesinde tür hastanelerin bakımı için bulunan Palyatif Bakım Servisine yatırıldığı öğrenildi. Batman'ın ailesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam ve emeği geçen herkese teşekkür ettiği öğrenildi.
Medya Detay

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç