19 Nisan 2024|Cuma,23:39:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,4808 0,02
EURO
34,7337 0,00
ALTIN
2.501,79 0,70
BİTCOİN
$64.108 0,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Mart 2016 - 10:56
10 Mart 2016 - 10:562 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Küçük çocuğu valizde uçurdu

İstanbul-Paris seferini yapan uçağın kabininde baş üstü dolaplarından ağlama sesi geldiğini duyan bir yolcu, görevlilere haber verdi. Açılan valizden 5 yaşında bir çocuk çıktı.

Küçük çocuğu valizde uçurdu
Yön Bul Akademi


İlginç olay, 25 Şubat günü meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fransız kadın Marguerita Jean (36) Haitili Yvelina Debora Damus (5) isimli çocuğu ülkesi Fransa’ya sokabilmek için çok ilginç bir yol seçti. Brüksel'e gitmek için tarifeli uçakla Haiti'den Madrid aktarmalı İstanbul'a gelen Marguerita Jean (36) ve yanında bulunan 5 yaşındaki Yvelina Debora Damus isimli çocuk Atatürk Havalimanı'na transit bölümünde uçuşu beklemeye başladı. Bu sırada Marguerita Brüksel uçuşunu iptal ederek yetkililere uçmayacağını söyledi ve pasaport kontrolünden geçerek Türkiye’ye giriş yaptı. Bu arada 5 yaşındaki Yvelina Debora Damus adındaki çocuğu ise Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş katında transit salonda bıraktı. Marguerita Jean daha sonra Air France Havayolları'ndan Paris’e tek kişilik bilet aldı.

İşlemlerini yaptıran Marguerita Jean, pasaport kontrolünden geçerek dış hatlar arındırılmış salona geçti. Burada küçük Yvelina Debora Damus ile buluşan Fransız kadın, küçük çocuğu valizin içine koyarak uçağa bindi. Uçağın Türkiye hava sahasından ayrılmasının ardından bir yolcu, baş üstü dolabındaki valizden gelen ses üzerine uçuş ekibini uyardı. Kabin ekiplerinin sorumlu kaptana bildirmesi üzerine valizin açılması talimatını verdi. Açılan valizde 5 yaşındaki Yvelina Debora Damus saklandığı yerden çıkartıldı.

Air France uçağı Paris'e inişinin ardından uçağa polis ekipleri çağrıldı. Marguerita Jean Fransız polisi tarafından gözaltına alınırken, Türk ve Fransız güvenlik birimleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç