29 Nisan 2024|Pazartesi,20:39:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,3695 0,21
EURO
34,7971 0,16
ALTIN
2.441,33 0,11
BİTCOİN
$63.090 0,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
16 Nisan 2024 - 11:30
16 Nisan 2024 - 11:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti Sakarya yönetimi istişare toplantısında buluştu

AK Parti Sakarya Aylık İl İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Sakarya yönetimi istişare toplantısında buluştu
Toprak Turizm


AK Parti sakarya İl İstişare ve Değerlendirme toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un yanı sıra, İl Başkanı Yunus Tever, TBMM KEFEK Başkanı, Milletvekili Çiğdem Erdoğan, AK Parti sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar katıldı.

toplantıda, mahalli idareler seçimleri sonrası değerlendirmeler, sürdürülen ve planlanan çalışmalar, teşkilat çalışmaları, şehir genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ele alındı.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever gerçekleşen toplantıda, yerel seçimler sonrası değerlendirmelerde bulunduklarını ve yapılacak olan çalışmaları ele aldıklarını belirterek: "Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz il istişare toplantısında bir araya geldik. Şehrimizi yakından ilgilendiren konuları değerlendirerek, yerel seçim sürecini, teşkilat çalışmalarını ve yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunduk. Sorumluluğumuzun ve hemşehrilerimizin bizlerden olan beklentilerinin farkındayız. Şehrimizin beklentilerine cevap vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyor, milletimizle aramızdaki gönül köprülerini yeniden güçlendirmenin çabası ve gayreti içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında sakarya'mızın meselelerini iş birliği içerisinde değerlendirme fırsatı buluyoruz. Birlikteliğimizden güç alarak aklı ve istişare kültürünü ön planda tutmaya, şehrimizi gelecek hedeflerine ulaştırma gayretiyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Durmak yok, daha çok çalışacak, daha çok gayret göstereceğiz. Rabbim; birliğimizi, gayretimizi, azmimizi ve hizmetimizi artırarak devam ettirsin" dedi.

İl dışı programı sebebiyle AK Parti sakarya Milletvekili Ali İnci toplantıda yer almadı. Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç