Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
24 Nisan 2024|Çarşamba,07:21:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5572 0,03
EURO
34,8994 0,10
ALTIN
2.436,54 0,26
BİTCOİN
$66.676 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Nisan 2016 - 09:55
01 Nisan 2016 - 09:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İlk Şutu Başkan Çekti. Vurdu Gol Oldu !

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve ASFK başkanı Yaşar Zımba Akyazı’da yapımı devam eden sentetik sahanın son aşama çalışmalarını yerinde incelediler

İlk Şutu Başkan Çekti. Vurdu Gol Oldu !
MARMARA GÖZ


Akyazı’da çok taraftarı olan spor dallarında en çok ilgi gören futbolun 25 amatör spor kulübüyle yaşatıldığı Akyazı’ya yakışan sentetik futbol sahası kısa bir süre sonra hizmete girecek.

Başkanlar çalışmalarında sona gelen önemli yatırımı yerinde görerek, bu hizmetin 80 Bin nüfuslu Akyazı ilçesine gerekli olduğunu bu sahada gençlerimizin çocuklarımızın ve öğrencilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri spor aktivitelerini icra edebilecekleri ve çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetleri yapabilecekleri bir spor alanı noktasında aynı fikirde olduklarını yinelediler.

İlk penaltıları kullanan Başkanlar böylelikle sahanın çok kaliteli olduğunu da belirttiler. Aslen Akyazılı olan ASFK başkanı Yaşar Zımba penaltı atışlarından sonra “ Tüm ilçelerimizde spora olan ilgi beklenilen düzeyde ancak Sakarya Büyükşehir belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlunun ‘da önemli katkılarıyla alt yapı tesislerimiz bir bir yapılıyor. Bu tesis için de Sakarya ‘ya yapmış olduğu tüm tesisler içinde sayın başkanımıza teşekkür ediyorum başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’da “ Sakarya’da spora en çok ilgi olan ilçelerden biri Akyazı. Bunun için biz göreve geldiğimiz gün ilçemizde bulunan 25 amatör spor kulübünün faydalana bileceği. amatör spor kulüpleri lokalini açtık. Amatör kulüplere her daim desteğimiz devam ediyor. Sadece futbol değil güreş, karate ve benzeri spor dallarının hepsine desteğimiz devam ediyor ve bundan sonra da devam edecek. Bu tesisi İlçemize kazandıran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na sonsuz teşekkürler” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç