26 Nisan 2024|Cuma,08:34:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5521 0,20
EURO
34,9388 0,09
ALTIN
2.445,68 0,39
BİTCOİN
$64.209 0,14
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Nisan 2016 - 09:42
09 Nisan 2016 - 09:423 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Fenerbahçe camiası tepeden tırnağa kenetlendi

Şampiyonluk yarışında son dönemece girilirken Fenerbahçe camiası tepeden tırnağa kenetlendi. Taraftarından teknik heyetine, personelden yönetime herkes futbolcuları motive edebilmek için kolları sıvadı

Fenerbahçe camiası tepeden tırnağa kenetlendi
Yön Bul Akademi


Osmanlıspor karşısında yaşanan derin yıkımın enkazını, pazartesi akşamı Kasımpaşa’nın Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet tamamen ortadan kaldırdı Fenerbahçe’de. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen camiada herkes şampiyonluğa daha çok inandı. 

İşte Fenerbahçe’de Konyaspor maçı öncesinde yapılanlar: 

1- ‘ARTIK YANIT VAKTİ’ 

Vitor Pereira, kamuoyunda söylenenlerin çoğunu hak etmediklerini belirterek oyuncularına, “Biz bu ligin en iyi takımıyız. Fakat sanki biz şampiyonluk yarışından 20 puan uzaktaymışız gibi yorumlar yapılıyor. Hakkınızda bireysel olarak yapılan eleştirilerin de birçoğunu hak etmiyorsunuz. Artık tüm bunlara bir yanıt verme vakti geldi. Çıkın ve sahada kimin en iyi olduğunu herkese gösterin” ifadelerini kullandı. 

2- YÖNETİM TAM KADRO 

Teknik heyetin yanı sıra Fenerbahçe yönetimi de futbolcuları şampiyonluk hedefine iyice odaklayabilmek adına her türlü desteği ortaya koyuyor. Dün takımla beraber başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu Konya’ya giderken, başkan kaptanlarla yaptığı görüşmede futbolcuların üstlerine düşeni yapmalarını istedi. Tamamen destek amaçlı böyle bir adım atılırken, bundan sonraki tüm maçlarda takıma aynı şekilde destek verilmesi kararlaştırıldı. 

3- TARAFTARDAN İSTEK: HAKKINI VER 

Fenerbahçe taraftarı da tıpkı teknik heyet ve yönetim gibi üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. Tüm taraftar grupları ortak bir bildiri yayınlarken oluşturulan “Hakkını ver” etiketiyle futbolculardan kalan 8 maçta formanın hakkını vermeleri istendi. 

4-SABİHA’DAN UĞURLAMA, KONYA’DA KARŞILAMA

Taraftar tek organizasyonunu sosyal medyada yapmadı. Dün saat 15.00’te Samandıra’da buluşurken, takımlarını Sabiha Gökçen’e kadar konvoyla uğurladı. Konya’da da bu manzara değişmedi. Konya ve çevre illerde yaşayan taraftarlar havalimanına akın ederken, Fenerbahçe’yi karşıladılar. Otel önünde de sevgi gösterisi bitmezken, futbolcuların bu tablodan oldukça etkilendikleri öğrenildi. 

5-PERSONEL BİLE İNANDI 

Sarı-Lacivertli camiada tüm bu etkenlerin yanı sıra Samandıra’da çalışan personel bile takımı motive etmek adına çaba gösteriyor. Özellikle yerli oyunculara sık sık “Bak göreceksin şampiyon olacağız”, “Bu maçı alacağız” gibi ifadeler kullanan personel de futbolcuları motive ediyor. Özellikle Konyaspor maçı için Samandıra’da oluşan bu hava herkesi memnun ederken, özetle futbolcuların motivasyonu için camianın her bireyi elinden gelen gayreti gösteriyor.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç