Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,18:44:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3769 0,18
EURO
35,0222 0,12
ALTIN
2.326,95 0,28
BİTCOİN
$69.666 1,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
21 Ocak 2015 - 08:24
21 Ocak 2015 - 08:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Erenler Ulaşımına Duble Rahatlık

Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Başkan Toçoğlu, “Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyoruz. 2,5 kilometrelik alanda yapacağımız çalışmayla ulaşım standartlarını daha da arttırmış olacağız. Erenler ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Erenler Ulaşımına Duble Rahatlık
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Erenler’in trafik akışını daha da rahatlatan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddelerini hizmete almış, yaya ve bisiklet yolları ile çevre düzenlemelerinin ardından arteri modern bir görünüme kavuşturmuştuk. İnşallah kısa süre içerisinde ilçemizin ulaşım standartlarını yükseltecek yeni bir projede daha çalışmalarımıza başlıyoruz” diye konuştu.

 

Kapsamlı Çalışma Yapılacak

Erenler Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta yeni bir çalışma başlatılacağını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Erenler Belediyemiz tarafından Evliya Çelebi Caddesi’nde başlatılan çalışmalar ile ilçemizin ulaşımında alternatifleri geliştiriyoruz. Şehrimizin birçok bölgesinde başlattığımız kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız kapsamında Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasında yani Et-Balık Kurumu tarafından SEDAŞ’a çıkan güzergâhta çalışma yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Daha Modern Bir Cadde

Arterde hayata geçirilecek çalışmalara da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni projemiz kapsamında Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki arterde cadde yenileme çalışması hayata geçirilecek. 2,5 kilometre uzunluğundaki arterin genişliğini de 50 metreye çıkaracağız. İnşallah 2015 yılı içerisinde projemiz ihalesini tamamlayacak ve çalışmalarımızı başlatacağız. Güzergahta hayata geçirilecek çalışmaların ardından bölge daha modern bir görünüme kavuşacak. Böylelikle Erenler’in ulaşım standartlarını daha da arttırmış olacağız. Erenler ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

,

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç