20 Nisan 2024|Cumartesi,15:06:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.785 1,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Kasım 2014 - 13:19
09 Kasım 2014 - 13:193 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Özen

Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Spor İl Temsilcisi ve Sakarya Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Selim Özen, twitter'dan milletvekili Ali İhsan Yavuz’a dert yanan engelli bayana yorumlarıyla destek verdi.

Özen
MARMARA GÖZ


Özen, konuyla ilgili çıkan bir haberin altına facebook hesabından yazdığı yorumda, engelliler adına sözler veren milletvekillerine sitem etti. 

“Kuzuluk için de söz verdiler”

Rabiasuriye kullanıcı adıyla twitterdan milletvekili Yavuz’a dert yanan ve profilinde “17 BİN ENGELLİSİ OLAN SAKARYA’DA NE YAZIKKİ FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON YOK, ALT YAPI HAZIR, AMA SESİMİZİ DUYAN YOK… BU ENGELİ KALDIRMAYANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ” diye yazan engelliye  yorumlarıyla destek veren Selim Özen, bir zamanlar milletvekillerinin Akyazı Kuzuluk için de fizik tedavi hastanesi sözü verdiğini hatırlattı. 

“Bizim de fikrimizi sorsalar iyi olur”

Özen facebooktaki yorumunda ayrıca, engellilerin bir çok konuda yaşanan eksiklikler yüzünden mağdur olduğunu vurguladı ve “Şu şehirde engelliler ile ilgili kararlarda bizim de fikrimizi sorsalar, sosyal devlet ve sosyal belediyecilik açısından güzel bir durum olur” dedi. 

İşte Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Spor İl Temsilcisi ve Sakarya Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Selim Özen’in o yorumu:

“Eksikler yüzünden engelliler mağdur”

“Sadece, nasıl desem bilemedim ama, Akyazı Kuzuluk için fizik tedavi hastanesi sözü veren muhterem vekillerimiz, tarihini ben de hatırlamıyorum, o kadar zaman geçmiş, 6 vekilimiz vardı, o zamanlar… Sonra ne oldu? Olan oldu. Bir de şu sağlık uygulama tebliği var. Sağlık kurulu raporlarındaki eksiklikler, istihdamdaki eksiklikler ve bir kaç gün önce basına yansıyan engelli eğitimdeki eksiklikler… Kültür, sanat ve spor alanındakileri saymıyorum…

Sizden ricam, sayın vekilim ile ailenin yanına birlikte gidiniz, şayet müsait olursanız… Objektif bir bakış açısı lazım, hem aile, hem ilgili kurum ve kuruluşlar açısından… 

Şu şehirde engelliler ile ilgili kararlarda bizim de fikrimizi sorsalar, sosyal devlet ve sosyal belediyecilik açısından güzel bir durum olur ...”

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç