26 Nisan 2024|Cuma,15:13:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4738 0,04
EURO
34,8400 0,38
ALTIN
2.450,37 0,58
BİTCOİN
$64.304 0,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
08 Ağustos 2016 - 14:02
08 Ağustos 2016 - 14:023 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Meydanı Boş Bırakmayacağız

Toçoğlu, “Çarşamba’ya kadar devam” dedi

Meydanı Boş Bırakmayacağız
Toprak Turizm


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde 81 ildeki demokrasi nöbetlerinin 10 Ağustos Çarşamba günü noktalanacağını ilan etti. Bunun üzerine Sakarya Demokrasi Meydanı’nda nöbete devam eden Başkan Toçoğlu, “Çarşamba gününe kadar meydanları boş bırakmayacağız. Mücadeleye devam edeceğiz. Herkesi, tüm Sakaryalı kardeşlerimizi meydanlara bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı’da 5 milyon vatandaşın katılımı ile gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde demokrasi nöbetlerinin 10 Ağustos Çarşamba günü noktalanacağını ilan etti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, 7’den 70’e tüm Sakaryalıları meydana davet etti. Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından işaret edilen 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar meydanı boş bırakmayacakları vurgusunda da bulundu. Başkan Toçoğlu ayrıca, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz ile Pazar günü de nöbetini sürdürdü.

Mücadeleye Devam

Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız demokrasi nöbetlerinin 10 Ağustos Çarşamba günü noktalanacağını ifade ettiler. Biz de nöbetlerimize devam ediyoruz. Bugün (Pazartesi) sabahının ilk ışıklarına kadar meydanda nöbetimizi milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve vatandaşlarımızla sürdürdük. Çarşamba gününe kadar meydanları boş bırakmayacağız. Mücadeleye devam edeceğiz. Herkesi, tüm Sakaryalı kardeşlerimizi meydanlara bekliyoruz” diye konuştu.

Nöbetlerin En Kutsalı

Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda 15 Temmuz darbe girişimini haber alır almaz meydanlara çıktık. On binlerce hemşerimizle birlikte darbeci hainlerce kuşatma altında tutulan Valilik binamızı milletimizin kararlı duruşu, basiret ve ferasetiyle kurtardık. İşte o günden buyana meydanlardaki demokrasi nöbetimizi sabahlara kadar sürdürüyoruz. Meydanları evimiz eyledik. 7’den 70’e tüm kardeşlerimizle meydanlarda buluşuyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz: nöbetlerin en kutsalı vatan nöbetidir. Bizler bu sancağı asla indirmeyeceğiz. Dünkü (Pazar) Yenikapı Mitingi’nin sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız nöbetlerin son günü olarak Çarşamba gününü ilan ettiler. İnşallah tüm Sakarya o güne kadar meydanları bırakmayacak” şeklinde konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç