26 Nisan 2024|Cuma,18:57:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4614 0,08
EURO
34,7255 0,70
ALTIN
2.436,45 0,01
BİTCOİN
$63.527 0,92
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Ağustos 2016 - 07:35
12 Ağustos 2016 - 07:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Adil Öksüzün Kayınpederi Serbest Bırakıldı

FETÖ'nün darbe planlayıcısı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün kayınpederi Dr.Cevat Y. ve kayınvalidesi Hatice Y.,çıkarıldıkları mahkemece salıverildi

Adil Öksüzün Kayınpederi Serbest Bırakıldı
Yön Bul Akademi


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara'da ki Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra salıverilen FETÖ'nün "Hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen, Adil Öksüz'ün kayınpederi Dr.Cevat Y. ve kayınvalidesi Hatice Y., Akyazı'da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla salıverildi.

 Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceki gün gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Y. (68) ile kayınvalidesi Hatice Y.'ın savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Cevat Y. ve eşi Hatice Y., adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

 Adliye Çıkışında kameralara konuşan Cevat Y. “ Ben devletin yanındayım darbecilerin Allah belasını versin. Benim bildiğim 18 senedir tanıdığım Adil Öksüz ‘ü tanıyamamışım, Adil Öksüz diye bir damadım yok. Biran evvel yakalanmasını istiyorum. Bu şekilde ne Türkiye’de yaşayabilir ne dünyada yaşayabilir, Gelsin Türk adaletine güvensin hatası yaptıysa cezasını çeker, kaçmakla bizlere sıkıntı veriyor, devlete sıkıntı veriyor, polise yazık devlete yazın 20 -25 gündür polis başka bir işle uğraşmıyor. Bizim darbeye değil çalışmaya ihtiyacı var. Türkiye gidip te Suriye gibi olmak istemiyiz. Suriye’nin Türkiye gibi bir komşusu vardı Recep Tayip Erdoğan gibi bir cumhurbaşkanı vardı Bizim darbeyle ne işimiz olur.” Dedi.

Öksüz'ün Sakarya'ya gelirken kullandığı, "34 SIR 49" plakalı otomobili, Akyazı ilçesinde oturan kayınpederinin evinin garajına bırakarak kayıplara karışmıştı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç