Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,15:37:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3616 0,14
EURO
35,0040 0,17
ALTIN
2.324,91 0,19
BİTCOİN
$70.153 0,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Ağustos 2016 - 09:23
18 Ağustos 2016 - 09:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

BARO BAŞKANLARI CUMHURBAŞKANI İLE BULUŞTU

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ilk ziyaretlerini TBMM’ye gerçekleştiren TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ve Baro Başkanları bu defa da Anıtkabir’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarak Kuva-yi milliye ruhu ile tüm işgal güçlerine karşı Laik Demokratik Cumhuriyeti koruma ve savunma sözü verdiler ve ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiler.

BARO BAŞKANLARI CUMHURBAŞKANI İLE BULUŞTU
Toprak Turizm


Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’ın da iştirak ettiği Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde Baroların daha gece yarısı olmadan Cumhuriyeti ve milleti hedef alan bu hain darbe/işgal girişimine karşı çok net bir duruş ortaya koydukları, laik Cumhuriyetin, hukukun ve demokrasinin savunulması adına geçmişten bu güne olan hassasiyetin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. 

FETÖ’NÜN EN ÇOK İSTEDİĞİ!

TBB Başkanı ve Baro Başkanları; “FETÖ'nün bu günlerde en çok arzu ettiği şey, suçsuzun suçludan ayrılmamasıdır, savunma hakkının kısıtlanmasıdır, böylece FETÖ üyelerinin mağdur konumunu zorlayıp, kamuoyunda itibar kazanmaya çalışmasıdır. Devletimizin eylem ve işlemlerinde temel olan hukuka uygunluktur. Adil yargılanma, suçsuzluk karinesi gibi hususlara azami saygı gösterilmesinde fayda vardır.” ifadeleri ile Fetö’cülerin soruşturma ve yargılanma sürecine dikkat çektiler. 

BAROLAR HALKI AYDINLATACAK

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan; “Gerek ulusal gerekse uluslararası kamuoyunda FETÖ mücadelesini anlatmayı TBB ve Barolar olarak bir yükümlülük görüyoruz.” dedi. Bu hain ve sinsi örgüte karşı hukuk içinde yapılacak mücadelenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kazan, “dini duyguları ve inançları istismar edilen masum Anadolu insanımızı bu sinsi yapının elinden kurtarmayı ve aydınlatmayı Barolarımız çok önemli bir görev olarak görmektedir”  dedi. Başkan Kazan açıklamasının devamında ülkemizde adeta kuvayi milliye ruhunun oluştuğunu ve bunun korunması adına herkesin üzerine çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

15 TEMMUZ ÖNCESİ GİBİ DAVRANAMAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Hiçbirimiz artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız. En başta Cumhurbaşkanı olarak ben davranamam" sözlerine de değinen Başkan Kazan; “bu sözler herkes için çok değerlidir, bu duygular ve düşünceler ile ülkemizi ve geleceğimizi, hukukumuzu ve demokrasimizi yeniden ayağa kaldıracak gelişmeler olmasını ümit ediyoruz. 79 milyon yurttaş olarak ırk, din, dil, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapılmaksızın ortak paydalarda buluşmak zorundayız” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç