Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,16:37:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3778 0,19
EURO
35,0501 0,04
ALTIN
2.326,40 0,26
BİTCOİN
$70.321 1,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
29 Ağustos 2016 - 06:07
29 Ağustos 2016 - 06:074 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı A’dan Z’ye Hizmetle Buluştu

Toçoğlu’ndan Akyazı’ya hizmet çıkarması

Akyazı A’dan Z’ye Hizmetle Buluştu
Yön Bul Akademi


Akyazı’da Büyükşehir Belediyesi eliyle hayata geçirilen yatırımları inceleyen Başkan Toçoğlu, “Akyazı’nın kardeşliğine ve beraberliğine katkılar sunacak yeni yaşam alanları oluşturduk. İlçemizin altyapı ve içmesuyu ağını baştan sona yeniledik. Yeni köprülerle, yenilenen yollarla ulaşımda Akyazı’nın standartlarını arttırıyoruz. Kültür sanat yatırımlarıyla, eğitsel faaliyetleriyle sadece altyapıda değil üst yapıda da Akyazı şehrimizin önemli bir merkezi haline geldi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da yer aldığı ziyaretlerde ilk olarak Akyazı Taşburun Köprüsü’nde devam eden inşa çalışmaları ardından Akyazı Spor Tesisi ve son olarak da Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde görevli personelden çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Ulaşıma Köprülü Neşter

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Akyazı Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet elini hemen yanı başında hisseden ilçelerimizden yalnızca biri. Akyazımıza ulaşım, sosyal belediyecilik, çevre, altyapı, içmesuyu, spor, kültür sanat ve diğer alanlarda birçok hizmet kazandırdık. Bir süredir Akyazı Taşburun Köprüsü için çalışmalarımız devam etmekteydi. Şuan ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Şantiye alanını gezdik. Hamdolsun burada işlerimiz yolunda. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bölgemize 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa etmiş olacağız” diye konuştu.

Akyazı Burada Buluşacak

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Toçoğlu, “Akyazı’nın yeni buluşma noktası olacak Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalarımızın tamamlandığını büyük bir mutlulukla paylaşıyorum. Burada çok çeşitli sosyal donatı alanları 7’den 70’e tüm Akyazılılara hitap edecek şekilde hizmette olacak. İnşallah merkezimizin resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız Eylül ayı içerisindeki Büyükşehir Hizmetleri Toplu Açılış Töreni’nde yapmış olacaklar. 14 dönümlük bu alana Akyazılıların büyük beğenisini kazanan bir yatırım kazandırdık. Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Sporda Akyazı Farkı

Akyazı’da spora dönük yatırımlara ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazılı gençlerimizin spor yapabilecekleri alanların sayısını arttırmak adına geçtiğimiz dönemlerde Akyazı Spor Tesisi projemizin çalışmalarına başlamıştık. Hamdolsun bu güzel spor yatırımında da çalışmalar tamamlandı. Amatör spora dönük önemli bir hizmeti hayata geçirdik. İnşallah spor kompleksimiz Akyazı’dan yeni futbolcuların ve spor adamlarının doğmasına da imkân sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Akyazı Hizmet Üssü Oldu

Başkan Toçoğlu, “Diğer 15 ilçemiz olduğu gibi Akyazı’mız da hizmet noktasında önemli bir üs haline geldi. Büyükşehir olarak yeni yaşam alanlarıyla Akyazı’nın kardeşliğine ve beraberliğine katkılar sunacak alanlar oluşturduk. İlçemizin altyapısını baştan sona yenilemiş bulunuyoruz. Grup yollarındaki asfalt çalışmalarımızla, yeni köprülerle, yeni yollarla ulaşımda Akyazı’nın standartlarını arttırmak istiyoruz. Kültür sanat yatırımlarıyla, eğitsel faaliyetleriyle sadece altyapıda değil üst yapıda da Akyazı şehrimizin önemli bir merkezi haline geldi. Yeni yatırımlarımız da devam edecek” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç