Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,16:08:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3867 0,21
EURO
35,0622 0,01
ALTIN
2.325,73 0,23
BİTCOİN
$70.082 1,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Eylül 2016 - 07:06
28 Eylül 2016 - 07:064 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Akcan Okul Ziyaretlerine ve FETÖ Uyarılarına Devam Ediyor

Yeni Eğitim ve öğretim yılı tebrik ziyaretlerine devam eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bugün Anadolu lisesine ziyarette bulundu.

Başkan Akcan Okul Ziyaretlerine ve FETÖ Uyarılarına Devam Ediyor
Yön Bul Akademi


2016- 2017 Eğitim ve Öğretim yılı ziyaretleri kapsamında okullara ziyaretlerde bulunan Akyazı  Belediye Başkanı Hasan Akcan hem öğretmen ve öğrencilerle kucaklaşarak yeni eğitim, öğretim yılını tebrik ediyor hem de ülkenin birlik ve beraberliğine göz koyan terör örgütü Fetö (PDY) yapılanmasına karşı dikkatli olunması konusunda da uyarılarına devam ediyor.

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı ziyaretlerine ara vermeden devam eden ve her gün bir okula ziyarette bulunan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın bugün ki durağı Akyazı Anadolu Lisesi oldu. Başkan Akcan’ı okul müdürü Fahri Küt ve öğretmenler karşıladı. İlk olarak okul bahçesinde öğrencilere Selamlama konuşması yapan Başkan Akcan tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak ülkenin gündemine kara bir leke olarak oturan ve Milli iradeye karşı darbe teşebbüsüne kalkışan ve 249 vatandaşımızı şehit eden 1536 vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan, geriye gözleri yaşlı boynu bükük yüzlerce aileyi bırakan  Millet Meclisi ve Özel Harekat binası dahil olmak üzere bir çok bombalayarak yeri yerle bir eden, köprüleri kapatan Paralel Devlet yapılanması hakkında tüm öğretmen ve öğrencilere bilgiler verdi. 

Başkan Akcan “Fetö konusunda dikkatli olalım.”

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Özellikle genç nesili hedef alan ve yaş ağacı geleceğimizin ve bu ülkenin mirasçıları siz gençlerimizi, daha küçük yaşlarda başlayarak beyinlerini yıkayıp kendi kirli işlerine ve emellerine bir maşa ve alet etmek isteyen, Bu ülkenin bu vatanın birlik beraberliğine demokrasisine kast eden, ülkenin gündemine kara bir leke olarak oturan 15 Temmuz gecesinde Milli iradeye karşı darbe teşebbüsüne kalkışan ve 249 vatandaşımızı şehit eden 1536 vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan, geriye gözleri yaşlı boynu bükük yüzlerce aileyi bırakan  Millet Meclisi ve Özel Harekat binası dahil olmak üzere bir çok bombalayarak yeri yerle bir eden, köprüleri kapatan Paralel Devlet yapılanması bu ülkenin kahraman evlatları tarafından bertaraf edildi. 15 Temmuz gecesi bu ülke onlara gereken dersi verdi. Halen kirli işlerine ve tuzaklarına planlarına devam ediyorlar. Bizler onların tüm planlarına karşı uyanık olmalıyız. Bir olmalı birlikte olmalıyız her zaman diri olmalıyız. Siz değerli öğretmen ve öğrencilerimiz ülkemizin geleceği için böyle kötü planlar yapan acımasızlara ve onun vaat ettiği sözde geleceğe sakın ola ki kanmayın. En başta Fethullah Gülen olmak üzere hepsi yakalanacak ve bir bir yaptıklarının cezasını çekecekler. eninde sonunda hepsi teker teker bu ülkeye yaptıklarının hesabını verecekler. Sevgili öğretmen ve öğrenciler lütfen çevrenizde bu Fetö (Pdy)’ye destek veren veya yaptıklarını onaylayan birileri varsa kim olursa olsun Polisimize, Jandarmamıza ve Savcımıza, şikayet edin belki o yaptığınız şikayet sonunda bir çok insanın canını kurtaran siz olursunuz. Bu duygu ve düşüncelerle bu konuda hassas davranmanızı önemle rica ediyor 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılınızı tebrik ediyorum.”dedi.

Hem öğrencilere ve öğretmenlere yaptığı selamlama konuşmasında hem de sınıfları gezdiği tüm sınıflarda paralel devlet yapılanması Fetö’ye karşı dikkatli olunması konusunda hassas hatırlatmalarda bulunan Başkan Akcan Öğrencilere yanında getirdiği kitapları hediye ederek küçük ikramları da öğrencilere dağıttı.

Başkan Akcan daha sonra bir sürede öğretmenler odasına öğretmenlerle sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç