25 Nisan 2024|Perşembe,23:33:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4812 0,18
EURO
34,9449 0,33
ALTIN
2.437,14 0,58
BİTCOİN
$64.722 1,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Kasım 2016 - 09:27
23 Kasım 2016 - 09:273 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

DEPREM UZMANI YOSHINORI MORIWAKI AKYAZIDA EĞİTİM VERDİ

Yüksek İnşaat Mühendisi ve deprem uzmanı Yoshınorı Morıwakı Akyazıda incelemelerde bulunarak deprem bilinci eğitimi verdi

DEPREM UZMANI YOSHINORI MORIWAKI AKYAZIDA EĞİTİM VERDİ
Toprak Turizm


Yoshınorı Morıwakı S.A.B.A.H arama kurtarma derneği afet eğitim merkezi' nde incelemelerde bulundu. Morıwakı Benim Dünyam Kreşi ve Gündüz Bakım Evi' nden gelen öğrencilere Dernek merkezinde verilen uygulamalı deprem bilinci eğitimini izledi. Eğitim bitiminde Yoshınorı Morıwakı S.A.B.A.H Arama Kurtarma Derneği'ni çok başarılı bulduğunu belirtti. 
 
İncelemelerine devam eden Yoshınorı Morıwakı Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu' nda 100 kişilik bir öğrenci grubuna deprem Bilinci eğitimi verdi. 
 
YOSHINORI MORIWAKI KİMDİR ?
03,11,1955 Hokkaido, Japonya Doğumlu.
 Mesleği : Yüksek İnşaat Mühendisi.
 Görevi : Malezya Kuala Lumpur’ da o zaman dünyanın en yüksek binası olan Petronas  ikiz kuleleri  ve Japonya’da, dünyanın en uzun asma köprüsü AKASHI’nin inşaatını yapan HAZAMA ANDO CORPORATION  firmasının İstanbul Şubesinde Genel Müdür, aynı zamanda Japonya Yurtdışı İnşaat Şirketleri Derneği Türkiye Şubesi Genel Sekreteri olarak görev yapıyor.
Çalıştığı Projeler :  Türkiye’de 1990 yılında Swiss Otel Projesi ile başlayıp, daha sonra YKK Fermuar Fabrikası (Çerkezköy) , Honda Otomobil Fabrikası (Şekerpınar-Gebze), Toyota Fabrikası (Adapazarı) , Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Hastanesi ( Antalya), D.M.İ Radar İnşaatı  (Balıkesir, Zonguldak , Çatalca) ve Japon Otomotiv sektörünün Türkiye’de yapmış olduğu  yatırımların hemen hemen hepsinde görev yaptı.
Japonya Yurtdışı İnşaat Şirketleri Derneği adına Marmaray ve İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü Projesinde denetim yaptı.
Türkiye’de Antalya, Isparta Burdur Valiliklerinde, İzmir  Karşıyaka, Yenişehir, Siirt, Istanbul Şişli Belediyelerinde, Tuzla, Gayrettep, Suadiye Rotary klüplerinde, birkaç inşaat mühendisleri Odasında ,bazı derneklerde ve Istanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kuzey Kıbrıs, Adapazarı, İzmit, Siirt, Antalya, Bingöl, Karabük, Samsun, İsparta’da okullarda 200 den fazla deprem seminerleri verdi.
11/03/2011 de Japonya’da deprem olan bölge SENDAI de 13 yıl görev yaptı. Halen İki kızı bu şehirde ikamet etmektedir.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç