19 Nisan 2024|Cuma,02:53:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5593 0,26
EURO
34,7236 0,02
ALTIN
2.491,67 0,29
BİTCOİN
$63.424 3,41
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Ocak 2017 - 09:24
26 Ocak 2017 - 09:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Güreş Federasyonu Başkanı Akyazıdaydı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Adın Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın daveti üzerine Akyazı'ya geldi.

Güreş Federasyonu Başkanı Akyazıdaydı
Yön Bul Akademi


Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve Akyazı Akbalık Güreş Ağası İdris Caymaz Akyazı’da güreş müsabakaları için düzenlenen toplantıda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Adın ile bir araya geldiler.
 
Toplantıya katılan güreşçiler; Akdeniz Şampiyonu Ali İmamoğlu, Başaltı Şampiyonu Abdullah Kaçmazoğlu, Başaltı Şampiyonu Rıfat Poyraz, Başaltı Şampiyonu Yusuf Tatlı, Büyük Orta Şampiyonu Yusuf Yüksel, Karapürçek Antrenörü Mustafa Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye antrenörü Abdulhamit Altun, Sakarya Gençlik hizmetleri spor müdürlüğü Antrenörü Bülent Hikmet, Pendik Yunus Emre meslek Lisesi Müdür yardımcısı Adem Altun, İzmitli İş adamlarından Mustafa Sirmen, Akyazılı güreşçiler Savaş Tan ve Vedat Kırgız toplantıda bir araya gelen güreşçiler Federasyon Başkanı Musa Aydın’a Güreş müsabakalarında yaşadıkları sorunları dile getirdiler.
 
Akyazı’da bu sene gerçekleşecek olan Geleneksel Akbalık 55. Yağlı güreşleri öncesi yapılması gerekenler ile ilgili yapılan toplantıda Akbalık Ağası İdris Caymaz bu sene düzenleyeceğimiz 55. Akbalık Yağlı güreşlerinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile yapacağımız Yağlı güreşler öncesi bilgi alışverişinde bulundular.
 
Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Musa Aydın ise Akyazı Akbalık Yağlı Güreşlerinin Türkiye ve Yağlı Güreşler açısından çok önemli güreşler olduğunu söyleyerek, “Akbalık Güreşlerinin yıllar sonra tekrar başlaması bizleri çok memnun etmiştir. Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’a bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Ata sporumuz Yağlı Güreşler verilen desteklerle ayakta kalacak ve yaşayacaktır. Bu yıl yapılması planlanan 55. Akbalık Yağlı Güreşlerine yine birçok Yağlı Güreş Pehlivanımız katılacaktır” dedi.
 
Sohbet sonrası misafirler ve güreşçiler topluca fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç