Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:21:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3733 0,17
EURO
34,9924 0,21
ALTIN
2.326,27 0,25
BİTCOİN
$70.794 1,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
15 Mayıs 2017 - 08:56
15 Mayıs 2017 - 08:562 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Dişli’den, Bayrak’a ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu’nun (TÜMFED) Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilen Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’ı ziyaret etti.

Başkan Dişli’den, Bayrak’a ziyaret
Yön Bul Akademi


Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Murat Bayrak’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileyen Başkan Dişli, “Yeni yönetimin heyecanını takip ediyoruz. Bu heyecanınızı hep dinamik tutmanızı diliyorum. İnşaat sektörü, çok güzel yerlere geldi. İlimiz inşaat, müteahhitlik ve kooperatif işlerinde hep aktif hep canlı olmuştur. Bu sebeple inşaat sektörü şehir ekonomisine ve gelişimine büyük katkı sağlayan sektörlerimizdendir. Sakaryalı Başkanımıza Ankara’da yeni bir görev verilmesiyle, şehre daha büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.”dedi.
SEKTÖRÜN EN GÜZEL YILLARI
Göreve geldikleri ilk günden bu güne Sakarya’nın markalaşması, ticari ve ekonomik olarak gelişimine katkı sağlaması için uğraş verdiklerini ifade eden SMBD Başkanı Murat Bayrak, bu konuda tüm kamu ve kuruluşlarının da müteahhitlere destek vermesini istedi. İnşaat sektörünün önceki yıllarda yaşadığı malzeme bulma sıkıntısı gibi sıkıntılar yaşamadığını ifade eden Bayrak, “İnşaat sektörü son yıllarda güzel günler geçiriyor. Her malzemeye kolayca ulaşılabiliyor. Çünkü inşaatı yapan malzemedir. Önceden yaşanan malzeme bulma gibi sıkıntılar son yıllarda yaşanmıyor. Devreye teknoloji de girince sektörün gelişmesine yol açtı. Zaman zaman bazı kurum ve kuruluşlarla inşaat öncesi ve sonrasında sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşların hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” dedi. Başkan Dişli, Bayrak’la birlikte TİMFED Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Cengiz Bayar ve Murat Kotan’a da yeni görevlerinde başarı diledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç