Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,15:21:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3583 0,13
EURO
34,9921 0,21
ALTIN
2.326,20 0,25
BİTCOİN
$69.912 0,67
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
16 Mayıs 2017 - 13:11
16 Mayıs 2017 - 13:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sosyal güvenlik hepimizin ihtiyacıdır

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Devletimizin sosyal devlet ilkesini tesis etmesini sağlayan en önemli kurumlardan birisi Sosyal Güvenlik Kurumu. Sosyal güvenlik hepimizin ihtiyacıdır. İnşallah işbirliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Sosyal güvenlik hepimizin ihtiyacıdır
Toprak Turizm


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre kısa süre önce atanan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Sosyal Güvenlik haftası münasebetiyle gerçekleşen ziyarette heyet tarafından Başkan Toçoğlu’na çiçek takdim edildi.

Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Şehre atandıktan sonra çok kısa süre içerisinde uyum sağladığını belirten Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, “SGK çok büyük bir kurum. Hükümetin programlarını, faaliyetlerini uygulamaya devam ediyoruz. Halkımız için çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bir istihdam seferliği başlattı. Bu noktada biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz hafta Sosyal Güvenlik Haftası. Bu vesileyle sizleri ziyaret etmek istedik. Önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyemizle birlikte iyi işler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

İstihdam seferberliği

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Devletimizin sosyal devlet ilkesini tesis etmesini sağlayan en önemli kurumlardan birisi Sosyal Güvenlik Kurumu. Sosyal güvenlik hepimizin ihtiyacı. Sizlerin çalışmalarınızdan son derece memnunuz. Çalışmalarınız sayesinde emeklilerimiz, çalışanlarımız kurumunuz ile ilişkili olan tüm işlemlerini rahat bir şekilde yerine getiriyor, hizmetlerinizden faydalanıyorlar. İfade ettiğiniz gibi şu anda bir istihdam seferberliği var. Bizlerde şehrimizdeki önemli kurumlarla işbirliği yaparak Sakarya Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı düzenliyoruz. Fuarımız 18 Mayıs Perşembe günü başlayacak. İş arayan tüm vatandaşlarımız için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bizlerde kurumunuz ile birlikte şehrimiz ve vatandaşlarımız için güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç