25 Nisan 2024|Perşembe,13:03:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5058 0,11
EURO
34,9547 0,36
ALTIN
2.430,89 0,32
BİTCOİN
$63.966 3,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Mayıs 2017 - 13:52
18 Mayıs 2017 - 13:523 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Vali Coş muhtarları dinledi

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un yerel dinamiklerle buluşması devam ediyor. Erenler’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluşan Vali Coş sorunları ve talepleri dinledi.

Vali Coş muhtarları dinledi
MARMARA GÖZ


Erenler’de görev yapan muhtarlar Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile buluştu. Erenler Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Kaymakam Salih Karabulut, Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ilçede görev yapan bürokratlar katıldı. Mübarek Ramazan ayı öncesinde muhtarlarla hasbihal etmek, taleplerini almak için gerçekleşen toplantıda sulama kanallarının genişletilmesi, sağlık ocaklarında ki personel eksikliğinin giderilmesi, bakımsız elektrik direklerinin yenilenmesi, eğitim ve sağlıkla ilgili konular görüşüldü.
Erenler Muhtarlar Dernek Başkanı Şaban Süleyman meslektaşları adına talepleri dile getirirken mahalle muhtarları da bireysel konularda taleplerini dile getirdiler. Sulama kanallarının genişletilmesi talebini dile getiren muhtarlara Vali Hüseyin Avni Coş “Büyükşehir Belediyemizin bu konuda ciddi bir projesi var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile görüşüp, projenin hızla neticelenmesi hususunda inşallah gereken adımlar atılacaktır” dedi.
Sağlık ocaklarında yaşanan personel eksiğiyle ilgili talepleri de dinleyen Vali Coş “Hastanelerimiz de de personel eksikliklerimiz var. Bu konuda hükümetimizin ciddi çalışmaları var. Şehrimizde ki personel açığıyla ilgili Sağlık Bakanlığımıza bilgi verdik. Bakanlığımızın aksaklıkları ortadan kaldırmak için çalışmaları mevcut. Bu konuda da gerekli çalışmaları yapacağız” dedi. Meslektaşları adına Vali Hüseyin Avni Coş’a teşekkür eden Dernek Başkanı Şaban Süleyman yerel yönetimlerin en küçük birimi olan muhtarlıkların vatandaşa en yakın yönetim yeri olduğunu ve devletin temsilcilerinin kendilerine vakit ayırmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Mübarek ramazan ayının şehirde huzur içerisinde geçmesi için devlet olarak yerel yönetimler olarak gerekli tedbirlerin alındığını belirten Vali Coş “Vatandaşımız devletin kurumlarında derdini anlatabilmeli. Sorununa çözüm üretilmeli. Vatandaşın sorunlarını, taleplerini bizlere ilettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayının huşu içerisinde geçmesi için gereken tedbirler alındı. Vatandaşımızın huzur içerisinde bir ramazan geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç