Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,15:14:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3628 0,14
EURO
34,9979 0,19
ALTIN
2.326,34 0,26
BİTCOİN
$69.952 0,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Mayıs 2017 - 11:18
20 Mayıs 2017 - 11:183 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Trafik kazası geçirdi hayatı altüst oldu

Akyazı da 26 Şubatta tarihinde motosiklet kazası sonucu engelli olan Murat Çimen i önce eşi boşadı. Ardından annesi terk etti

Trafik kazası geçirdi hayatı altüst oldu
MARMARA GÖZ


Akyazı ilçesinde motosikletle trafik kazası geçiren sonrası Bursa'da annesiyle yaşamaya başlayan ve tedavisi yarım kalan Murat Çimen'in ibretlik hikayesi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Ramis Turhan aracılıyla Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı'ya bildirerek yardım istedi. Kaymalık engelli Murat Çimen ve annesini Akyazı'ya getirildi. Kuveyt evlerinde annesinin bulunan fakat evi bir kiracıya verdiğinden engelli Murat Çimen dışarıda kaldı.

Annesi Bursa'ya ikinci evliğinden olan eşinin yanına döndü. Engelli bakıma muhtaç evladını sokağa terk etti.
Üç gündür kendi ihtiyaçlarını görmekte zorlanan ve bir evin balkonunda soğukta yatmak zorunda bırakılan 36 yaşındaki engelli Murat Çimene Komşusu Abdul Cabbar Tüzün ve Eşi sahip çıktılar. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar çıktığını ifade eden komşu Abdul Cabbar Tüzün “ Kaza sonrası önce eşi terk etti sonrası annesi terk etti üç gündür balkonda bu soğuk havada yatıyordu. Vücudunda yaralar oluşmuştu. Elimizden geldiği ölçüde Allah Rızası için yardımcı olduk." dedi.

Duyarlı vatandaşlar Akyazı Haber'den durumun gündeme gelmesini istedi. Gece Akyazı Haber'e ulaşan komşuları dinleyen Akyazı Haber yetkilileri önce Akyazı Belediye Başkanını aradı 22:30 arayarak bilgilendirdi.

Akyazı Belediyesi Seferber Oldu

Akyazı Fatih Mahallesi Kuveyt evlerinde yaşanan olaydan haberdar olur olmaz Engelli Murat Çimen'nin yanına gelen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Aksakallı yardım için seferber oldu.
Hemen Akyazı İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı'ya telefonla ulaşan Başkan Akcan üç gündür soğuğa terk edilmiş kendi ihtiyaçlarını görmekte zorlanan Murat Çimenin acil olarak bakıma alınması gerektiğini belirtti.
Kaymakam Ömer Kalaylı gerekli yerlere talimat vererek terk edilen Murat Çimenin polis eşliğinde Akyazı Belediyesinin hasta nakil aracıyla Arifiye Yetişkin Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine sevk edildi.
Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya İl Müdürü Mutlu Işıksu'ya telefonla ulaşan Başkan Akcan Rehabilitasyon Merkezine sevk olan Çimenin durumuyla ilgili kısa bilgi verdi. Sakarya İl Müdürü Mutlu Işıksu yapılması gereken ne ise yapılacağının ifade etti.

Kuveyt evleri sakinleri Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Başkan Yardımcısı Mustafa Aksakal ve görevlilere teşekkür etti.

3 ay önce olan Murat Çimen'in Kaza Haberi https://www.akyazihaber.com/akyazi/motosiklet-otomobile-arkadan-carpti-35439-detay
Haber / Nuri Kuru - Mert Yılmaz

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç