Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,11:28:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3700 0,16
EURO
34,9550 0,31
ALTIN
2.324,87 0,19
BİTCOİN
$69.810 1,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Mayıs 2017 - 14:19
22 Mayıs 2017 - 14:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Özkoç isyan etti

CHP Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç, Sakarya Kent Meydanı’ndaki Atatürk heykeline yönelik saldırıyı kınadı: “Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur, önderidir. Heykeline ve şahsına yönelik yapılan saldırıların tek hedefi; Cumhuriyetimizdir, milletimizin birliği ve bütünlüğüdür” dedi.

Özkoç isyan etti
Yön Bul Akademi


Hükümetin tutumunu eleştiren Özkoç, “Pervasız ve çirkin saldırıları mümkün kılacak siyasetten vazgeçin” çağrısı yaptı.
Engin Özkoç açıklamasında, en son bugün Sakarya’da gerçekleştirilen Atatürk heykeline yönelik saldırıların, münferit bir olaymış, meczup işiymiş gibi yansıtılmaya çalışılmasına tepki göstererek, saldırıların açık bir hedefle gerçekleştirildiğini vurguladı.
Özkoç, şöyle konuştu:
“Millet olarak sürekli bir gerilim altındayız. İnsanlarımız, aynı ülke içinde, aynı topraklarda birbirine düşman hale getirilmek isteniyor. Ortak değerlerimiz sürekli tehdit altında ve zorlanıyor.
Peki bu gerilimden, korkudan, tepkiden kim besleniyor? Kim bu kutuplaşma üzerinden siyaset üretiyor? Kim, halkın geriliminden medet umuyor?  
Buna bir son verilmeli. Bakın bayram kutlamak istiyoruz, milli bayramımız, kurtuluş mücadelemizin başlangıcı,… izin verilmiyor. Milli önderimiz, en bayağı sözlerle, küfürlerle aşağılanıyor, halk ses çıkarmasa, kimseden tepki gelmiyor. Cumhuriyetin temeli olan bütün değerler, semboller, ifadeler, en bayağı şekilde yıpratılmaya çalışılıyor.
Yeter artık. Hepimiz bu oyunu görüyoruz.  Ülkemizin huzura, insanlarımızın birliğe, bütünlüğe, kardeşliğe ihtiyacı var. Bir an önce gidişata son verin; pervasız ve çirkin saldırıları mümkün kılacak siyasetten vazgeçin.” 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç