Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,12:30:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3707 0,16
EURO
34,9673 0,28
ALTIN
2.326,24 0,25
BİTCOİN
$69.882 1,18
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Mayıs 2017 - 12:15
25 Mayıs 2017 - 12:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ramazan’ın coşkusu Serdivan’da yaşanacak

Ramazan Ayı’nda iftardan sonra vatandaşların buluşma noktası bu yıl da Serdivan Ramazan Etkinlikleri olacak.

Ramazan’ın coşkusu Serdivan’da yaşanacak
Yön Bul Akademi


Bir ay boyunca sürecek etkinliklerde; konserlerden, orta oyununa, çocuk oyunlarından, animasyonlara, sihirbazlık gösterilerinden çocuk tiyatrosuna kadar birbirinden farklı gösteriler her akşam iftardan sonra etkinlik alanında sahne alacak.
Serdivan Fikir Ve Sanat Akademisi Yanında
Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Serdivan Fikir Ve Sanat Akademisi yanındaki etkinlik alanında çalışmaların tamamlandığı ifade edilirken; bu yıl da; kıl çadırdan kurulan çay evinin yanı sıra geleneksel ürünlerin yer alacağı stantların da vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.
Mustafa Ceceli ve Gorajde İlahi Topluluğu da Konser Verecek
Huzur ayı Ramazan’ın ruhunu yediden yetmişe hep birlikte yaşamak için, Serdivan Ramazan Etkinlikleri’nde yetişkinlerin yanı sıra miniklerin de gönlünü fethedecek gösterilerin sahneleneceği belirtilirken, etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ve Gorajde İlahi Topluluğu da sahne alacak.
Ücretsiz İkramlar
Her akşam farklı bir programla vatandaşları bir araya getirecek olan Serdivan Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Cumartesi ve Pazar akşamları etkinlik alanına gelen vatandaşlara pamuk şeker, allı güllü ve Osmanlı Şerbeti’ni ücretsiz olarak ikram edecek.
Manevi Atmosferi Hep Birlikte Yaşayalım
Serdivan Ramazan Etkinlikleri ile Ramazan’ın huzur dolu iklimini tüm vatandaşlarla birlikte yaşamak istediklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşma zamanı olan Ramazan ayında toplumsal birlikteliğin daha da pekiştiğini ifade ederek “Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan’ın İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, manevi atmosferi hep birlikte solumak için tüm hemşehrilerimizi Ramazan Etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç