Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,23:24:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3267 0,24
EURO
35,0626 0,17
ALTIN
2.307,95 1,34
BİTCOİN
$70.622 2,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Mayıs 2017 - 13:16
26 Mayıs 2017 - 13:163 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Özkoç, otopark için stat arazisini gösterdi

CHP Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç, Adapazarı’nda kent içi otopark sorununu çözmek için üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine stat alanını işaret etti.

Özkoç, otopark için stat arazisini gösterdi
Yön Bul Akademi


Özkoç, “Otopark sorununu çözmek için 3 tarihi okulun yıkılması gündeme getirildiğinde söylemiştim, şimdi de yineliyorum; Stat alanının altı otopark yapılıp, üstü yeşil alan olarak korunabilir. Böylece hem kent trafiği rahatlar, hem otopark sorunumuz çözülür, hem de stadımız, Sakaryalının buluştuğu bir yaşam alanı haline gelir” dedi.

Stat alanının, ticaret merkezi ve konut alanı olarak kullanılması durumunda bölgedeki trafik ve otopark sorununun içinden çıkılmaz bir hal alacağını vurgulayan Özkoç, “Bunun ikinci adımı, okullarımızın yıkımı olacaktır. Şimdi sağlıklı bir çözüm mümkünken sorunu büyütenler, iki gün sonra karşımıza çıkacak ve ‘kent içi trafik düğüm oldu, otopark bulunmuyor, başka çare yok’ diyerek okullarımızı yıkmak isteyecek. Çark Caddesi esnafı zarar görecek, kafeler, restoranlar iş yapamaz hale gelecek, kentimizin dokusu değişecek. Şimdi, bunun önüne geçebiliriz; hala şansımız varken Sakaryamıza, insanımıza, yaşamımıza sahip çıkabiliriz. Bursa yaptı, Eskişehir, Sivas, Trabzon yaptı, biz de yapabiliriz” dedi.

“HUZUR KENTİ, KAYGI KENTİ HALİNE GELDİ”

Özkoç, bugün CHP Sakarya Gençlik Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Burada kentin ve ülkenin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkoç, Sakarya’da son dönemde artan asayiş olaylarına değindi ve  “Kentimiz artık huzur kenti olmaktan çıktı, kaygı kentine dönüştü” dedi.

Gün ortasında kent merkezinde silahlı saldırılara, işyeri baskınlarına tanık olduğumuzu ifade eden Özkoç, “İnsanlarımız, sokakta can ve mal güvenliğinden endişe eder hale geldi. Düşünün kent meydanında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına bir kişi balyozla saldırıyor, dakikalarca sürüyor, vatandaşlarımız kendi güvenliklerini tehlikeye atarak müdahalede bulunuyor, ancak ortada polis yok. Orada bir kişinin canına kast edilmiş olsaydı ne yapacaktık, kentin en işlek bölgesinde bir tane polis bulunmaz mı, güvenlik tedbiri olmaz mı, anlamak mümkün değil” diye konuştu.

Özkoç, Sakarya’da  farklı kültürden insanların yıllardır birarada, kardeşçe yaşadığını belirterek, “Emniyet görevlilerimizin daha duyarlı olmasını ve toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla hizmet vermesini bekliyoruz. Bu gerçekleşmezse Sakarya, önümüzdeki günlerde daha büyük sıkıntılara gebe olacaktır” dedi.

CHP olarak Sakarya’da kent sorunundan güvenlik zaafiyetine, çevre katliamından, insan hakları ihlallerine kadar her sıkıntıda vatandaşın yanında yer aldıklarını ve çözüm için mücadele verdiklerini anlatan Özkoç,  CHP gençlik örgütünü gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Referandum süreciyle ilgili de genç partililere teşekkür eden Özkoç, tüm ilçelerde vatandaş ziyaretlerini devam ettirdiklerini, sahadaki çalışmayı aynı yoğunlukla sürdüreceklerini söyledi.

Özkoç, ayrıca partililerin yarın başlayacak Ramazan ayını kutladı, ülkemize ve insanlarımıza hayırlar getirmesini diledi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç