Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
24 Nisan 2024|Çarşamba,06:47:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5542 0,02
EURO
34,8858 0,06
ALTIN
2.432,78 0,11
BİTCOİN
$66.680 0,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Mayıs 2017 - 11:21
30 Mayıs 2017 - 11:213 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Buraq Air İstanbul

İsmini, Hz. Muhammed’in Mekke semalarından Yeruşalim’e geçişi ve buradan farklı yerlere giderek göklere indiği düşüncesinden kaynaklı olarak Burak belirlenmiştir.

Buraq Air İstanbul
MARMARA GÖZ


İlk kurulduğu yıl 2000’dir. Hava taşımacılığı yapılan asıl merkez yeri Libya’ya bağlı olan Tripoli kentindedir. Burada Mitiga adındaki hava limanı ile çalışmalarını sürdürür. Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan müşteri için diledikleri yere güvenli ve kaliteli yolculuk hizmeti ile sunmaya devam ediyor. Buraq Air İstanbul A.Ş Avrupa ülkelerine düzenli bir şekilde yerli ve yabancı hizmetler sağlayarak taşımacılık işlemlerini sürekli ve canlı hale getirmiştir.

Bilet Fiyatları, Gidiş ve Dönüş Rotaları:

Buraq Air İstanbul 2014 yılından beri sürdürdüğü çalışmaları ile ülke içinde ve ülke dışındaki bölgelere uçuş sağlamakta. Tarifeli uçuşları ile kısa sürede güvenli bir şekilde gidilmek istenen yere uçuşlar gerçekleştirilir. Şehir olarak uçuşların yapıldığı yerlere bakılacak olursa; İstanbul, Sfax, Tunus, Manastır, Tobruk’tur. Uçuş saatleri gidilecek olan bölgeye göre değişebilir. Libya savaşından sonra etkilenen bölgelere olan uçuşlar bir süreliğine askıya alınmıştır. Askıya alınan bölgeler Afrika’da Mısır ve Fas, Asya’da Suriye, Avrupa’da Bosna Hersek gibi ülkelerdir. Bu bölgeler savaştan etkilendikleri için hava destekli uçuşlar belli bir dönem durdurulmuştur.

Burak, ismini duyurmak ve verdiği hizmetleri daha yaygın hale getirmek için daha önceden planladıkları varış yerlerini tamamlamıştır. Libya’yı merak edenler ve bu bölgeye gitmek isteyenler için Burak Havayolları’nı tercih edebilirsiniz. İndirimli bilet fiyatları ve uygun ödeme koşulları ile yolcularına hizmet vermekte. Güvenli ve huzurlu bir yolculuk geçirmek istiyorsanız resmi internet adresi üzerinden hangi bölgelere uçuş yapıldığı hakkında bilgi alabilirsiniz. Bilet fiyatlarına, indirimlerine, en son hareket edecek olan uçuş saatlerine, internet üzerinden yer ayırta bilme gibi daha birçok işlemi sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

Buraq Air

Plures Travel, size en uygun Buraq Air Libya Uçak Bileti seçeneğini sunmaktadır. Bu sayede ön plana çıkan istekleriniz en kısa sürede gerçekleşerek siz de istediğiniz hizmete kavuşmuş olacaksınız. Plures Travel, havacılık sektöründeki yıllanmış tecrübesiyle özel uçuşlar sağlayarak yeni yerler keşfedilmesini sağlıyor. Buraq air Libya uçak bileti avantajlarından yararlanarak bilmediğiniz bu ülkeyi keşfe çıkabilir, kâşif ruhunuzu serbest bırakabilirsiniz. Kaşif ruhunuzu uygun fiyatlarla gezdirmek için Plures Travel sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Detaylı bilgi için:

Plures Travel
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi - EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy - Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE
T// +90 212 465 33 32
F// +90 212 465 83 36
https://www.plurestravel.com.tr/

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç