19 Nisan 2024|Cuma,09:06:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5913 0,36
EURO
34,7165 0,04
ALTIN
2.495,89 0,46
BİTCOİN
$62.016 1,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
06 Haziran 2017 - 11:16
06 Haziran 2017 - 11:162 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yazlık Kavşağı’na sorunsuz altyapı

SASKİ tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında Yazlık Kavşağı için 1,2 kilometrelik yeni yağmursuyu hattı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirileceği düzenleme öncesinde bölgenin altyapısı güçlendiriliyor.

Yazlık Kavşağı’na sorunsuz altyapı
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölge trafiğini rahatlatmak amacıyla Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek olan düzenleme öncesinde bölgenin altyapısı güçlendiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında bölgede yeni yağmursuyu hatları inşa ediliyor. SASKİ ekipleri Yazlık Kavşağı ile Kipa Kavşağı arasında kalan bölgede çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor. Bölge için 1,2 kilometre yağmursuyu hattı inşa edilirken belirlenen noktalara yağmursuyu ızgaraları yerleştirilecek. Altyapı çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından kavşak düzenleme çalışmaları başlatılacak. Yazlık Kavşağı’nın sorunsuz altyapısı ve yeni görünümü ile şehir merkezine ulaşım daha rahat olacak.

1,2 kilometre yeni hat

Yazlık bölgesinde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili olarak SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kurum olarak gerçekleştirdiğimiz içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu projeleri ile şehrimiz için sorunsuz bir altyapı inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ulaşım projeleri kapsamında SASKİ olarak bizde söz konusu bölgelerin altyapısını yeniliyoruz. Bu kapsamda Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek olan düzenleme öncesinde bölgenin altyapısını sorunsuz hale getiriyoruz. Başlattığımız çalışmalar kapsamında hem Yazlık Kavşağı’nda hem de Yazlık Kavşağı ile Kipa Kavşağı arasında kalan bölgede 120 santimetre çapında yeni yağmursuyu hattı inşa ediyoruz. 1,2 kilometrelik yeni hat ile bölgenin yağmursuyu ağını güçlendiriyoruz. Sakarya’mızı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç