20 Nisan 2024|Cumartesi,19:28:36
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.637 1,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Haziran 2017 - 07:34
07 Haziran 2017 - 07:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sapanca'da Ramazan etkinliklerinin ilki yapıldı

Sapanca Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Parkı (Sahil Çay Bahçesi) ‘nda tertip edilen oyun parkı, Meddah gösterisi, Hacivat karagöz, palyaço, Allı güllü, Fasıl dinletisi ile vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sapanca'da Ramazan etkinliklerinin ilki yapıldı
Yön Bul Akademi


Sapanca Belediyesi’nin düzenlediği ve belli aralıklarla farkı bir bölgede gerçekleşen Ramazan ayı etkinlikleri ilk olarak 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda düzenlenen programlarla gerçekleşti. Ramazan Ayı etkinliğine Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer katıldı. Etkinlikte ilk olarak Ramazan ayının vazgeçilmesi Hacivat karagöz oyunu sahnelenerek programlar sırasıyla gerçekleşti. Sapanca Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Pamuk şeker ve balon dağıtıldığı şenlik havasındaki etkinlikte, Hacivat karagöz, palyaço, Allı güllü gösterileri özellikle çocuklardan büyük alkış aldı.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “Bu güzel ay dargınların barıştığı, sevginin, hoşgörünün doruk noktasına, en üst düzeye çıktığı birlik ve beraberlik ayı. Ramazanı İnşallah Yüce Rabbimin bizlerden beklediği şekliyle hep beraber yaşarız, uygularız ve bayrama birlikte kavuşuruz. Yaptığımız etkinliklerle ilçemizdeki vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç