30 Nisan 2024|Salı,16:20:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,3779 0,13
EURO
34,7041 0,28
ALTIN
2.400,67 1,41
BİTCOİN
$61.239 2,12
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
17 Nisan 2024 - 16:29
17 Nisan 2024 - 16:293 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO Heyeti'nin Belediye başkanlarına ziyaretlerinde iş birliği vurgusu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel ve idari seçimlerin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor.

SATSO Heyeti'nin Belediye başkanlarına ziyaretlerinde iş birliği vurgusu
Toprak Turizm


satso Heyeti Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi ve iş birliği vurgusu yaptı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, söz konusu ziyaretlerde kurumsal iş birliği vurgusunda bulunarak şunları dile getirdi: “Önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Seçimlerin ardından görevine devam eden başkanlarımız ve seçilerek yeni göreve gelen başkanlarımızla aynı amaçla, kurumsal iş birliği ve paydaşlıkla şehrimize hizmet edeceğiz. Her ilçemiz birbirinden önemli potansiyel barındırıyor. İlçe Belediye Başkanlarımız da ilçelerinin gelişimi adına önemli çalışmalarda bulunacaktır. Bizleri makamlarında misafir ederek samimi sohbette bulunan Adapazarı, Serdivan, Arifiye ve Erenler Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerin ardından başlayan yeni dönemin ilçelerimize, ilimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

satso Meclis Başkanı Erdem Ercan; “Makamlarında ziyaret ettiğimiz Belediye Başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinin hayırlı olmasını diliyorum. sakarya iş dünyasının en önemli temsilcisi olan Odamız vizyonu ve misyonu çerçevesinde dün olduğu gibi bugün ve yarın da daima şehri için çalışacak, ilçe belediyelerinin de bu konuda en önemli paydaşı olacaktır. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu satso Heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 sakarya ticaret ve sanayi odası’nın şehrin en önemli, etkisiyle önde olan, yeni projelerde görüşü alınan ve iş birliğine ihtiyaç duyulan kurumlarından biri olduğunu dile getiren ilçe belediye başkanları, sakarya’nın geleceği, gelişimi ve beraberliği adına ortak akıl bilinciyle hareket edileceği ve şehrin menfaatine uygun her türlü projede kurumsal işbirliği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler.
­­­­­­­­­­­­­­­­­

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç