Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,12:16:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5835 0,22
EURO
34,7936 0,38
ALTIN
2.413,03 0,81
BİTCOİN
$66.227 0,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Haziran 2017 - 12:30
15 Haziran 2017 - 12:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Adalet yürüyüşüne Özkoç'ta katıldı

CHP Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün başlattığı tarihi Adalet Yürüyüşü’ne katıldı. Özkoç, Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyüşü İstanbul’a kadar devam ettirecek.

Adalet yürüyüşüne Özkoç'ta katıldı
MARMARA GÖZ


CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent ve bazı parti yöneticileri de yürüyüş için Ankara’daydı.

Onbinlerle birlikte yürüyen Özkoç, tarihi Adalet Yürüyüşüne tüm halkın desteğini beklediklerini söyledi.

“Bu bir parti yürüyüşü değil. Bunca haksızlığa, kana, gözyaşına, açlığa karşı çıkan insanlarımızın ortak çığlığı. Tek cümlemiz var; adalet istiyoruz. Herkes ve hepimiz için adalet” diyen Özkoç, şöyle devam etti:

“Genel Başkanımızın dün açıkladığı gibi yürüyüşümüz, ülkemizde adalet sağlanıncaya kadar devam edecek.  Dün, İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu, hakkında tek bir somut delil bulunmadan tutuklandı, 25 yıla mahkum edildi. Milletvekilleri cezaevinde, gazeteciler cezaevinde, birilerinin “damadı” olamamış on binler cezaevinde…Neyle suçlandığını bilmeyen yüzbinden fazla kamu çalışanı, akademisyen, vatandaş açlığa mahkum… Açlıkla sesini duyurmaya çalışanlar ise cezaevi koşullarına ölüme sürükleniyor. Devleti devlet yapan hukuktur, adalettir, bugün esamesi okunmuyor. Biz, tek yürek tek ses, bugün buna dur diyoruz. İstanbul’a kadar yürüyeceğiz, yolumuz burada da sona ermeyecek. Ülkemize adalet gelinceye, sesimiz duyuluncaya kadar yürümeye devam edeceğiz.

“SESİMİZE SES, ÇABAMIZA EL VERİN”

Tüm halkımıza çağrımdır; sesimize ses, çabamıza el verin. Hepimiz için adalet istiyoruz. Hakimlere, savcılara güvenebilmek istiyoruz. Yargı birilerinin eşine, dostuna, kardeşine, damadına göre işlemesin, hakça, adil yargılama yapılsın istiyoruz. Bizi birarada tutan adalettir; birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi, birbirimize güvenimizi kaybetmeyelim istemiyoruz. “

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç