Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,11:19:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3094 0,18
EURO
35,0589 0,18
ALTIN
2.277,63 0,00
BİTCOİN
$70.320 0,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Haziran 2017 - 12:38
17 Haziran 2017 - 12:382 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

8 bin Geyveli bu iftarda buluştu

Büyükşehir iftar buluşmaları Geyve’de devam etti. Kardeşlik sofralarında buluşan vatandaşlar okunan ezan sonrası hep birlikte oruçlarını açtı. Başkan Toçoğlu, “Geyveli kardeşlerimiz ile aynı sofranın etrafında bir araya gelerek oruçlarımızı açıyoruz. Teşekkürler Geyve” dedi.

8 bin Geyveli bu iftarda buluştu
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında 12. buluşma Geyve’de gerçekleştirildi. Gönül sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, esnaf odaları başkanları, iş adamları, muhtarlar ve binlerce Geyveli katıldı.

12. buluşma

Beraberindeki heyet ile gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan’ın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete’nin Kuran’ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladığı programın devamında okunan ezan sonrası hep birlikte oruç açıldı. İftar sonrası gösterdikleri ilgi için Geyvelilere teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “Değerli Geyveli kardeşlerimiz ile aynı sofranın etrafında bir araya gelerek oruçlarımızı açıyoruz. Teşekkürler Geyve” dedi.

Meddah hikayeleri

Gerçekleştirilen buluşmanın sonunda çocuklar için mini gösteriler de düzenlendi. Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eşsiz meddah hikayelerini dinleyen minikler keyifli dakikaları geride bıraktı. Kurulan özel platformda aileleri ile birlikte gölge oyunu izleme ayrıcalığını da yaşayan çocuklar, Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli sohbetleri eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç