Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:06:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3169 0,20
EURO
35,0926 0,08
ALTIN
2.299,76 0,98
BİTCOİN
$71.475 2,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Haziran 2017 - 14:31
23 Haziran 2017 - 14:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Protokol imzalanıyor, otopark olacak

Atatürk İlkokulu arazisi karşılığında inşa edilecek iki yeni okul ve otopark için yapılacak protokolle ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bayram sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle katlı otopark arazisi ve 24 derslikli iki yeni okul için protokol imzalayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Protokol imzalanıyor, otopark olacak
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk İlkokulu’nun bulunduğu alanda hayata geçirilecek katlı otopark projesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanacak protokol hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, “Atatürk İlkokulu’nun bulunduğu alana modern bir otopark kazandıracağız. Konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bayram sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle protokol imzalayacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Protokol imzalanacak

Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Atatürk İlkokulu’nun yerine yeni bir katlı otopark kazandıracağımızı açıklamıştık. Milletvekillerimizle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda Bakanlığımızla iletişim halinde olduk. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarımız Yusuf Tekin’le görüştük. Şehrin en yoğun noktalarından birinde, otopark konusunda büyük bir ihtiyaç bulunuyor. İnşallah bayramdan sonra Atatürk İlkokulu arazisi karşılığında 24 derslikli iki modern okulu şehrimize kazandırmak için protokol imzalayacağız” ifadelerini kullandı.

24 derslikli okullar

Atatürk İlkokulu’nun daha modern bir yapıda eğitim sunmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Okulun ismi de değişmeyecek. Ayrıca şehrimiz Atatürk İlkokulu’nun yanı sıra yeni bir okul daha kazanacak. Şehrimizde modern niteliklere sahip okul sayısı artacak. Okullarımız teknolojik altyapısı gelişmiş, son derece modern bir yapıya sahip olacak. Bunun yanı sıra mevcut bölgede yaşanan parklanma sorunu da inşa edeceğimiz otopark ile çözülecek. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç