Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,08:47:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3659 0,15
EURO
34,9592 0,30
ALTIN
2.324,98 0,20
BİTCOİN
$70.254 0,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
10 Temmuz 2017 - 11:58
10 Temmuz 2017 - 11:583 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yeni projelere odaklanacağız

Kurum bürokratları ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimiz için dev projeleri hayata geçiriyoruz, ilkleri inşa ediyoruz. Vatandaşlarımızın musluklarına Türkiye’nin en kaliteli suyunu ulaştırıyoruz. Yeni projelerimizle kaliteyi, yakaladığımız başarı ivmesini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

Yeni projelere odaklanacağız
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, kurumda görevli şube müdürleri ile bir araya geldi. Ormanpark’ta gerçekleştirilen buluşmada SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik ve SASKİ daire başkanları da hazır bulundu.

Şehrimiz için sorunsuz altyapı

Programda konuşan SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Kurum olarak oldukça yoğun bir dönem geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Şehrimiz için dev projeleri hayata geçiriyoruz, ilkleri inşa ediyoruz. Akçay Barajı devam ediyor. Serdivan ve Erenler’de başlattığımız içimesuyu projemiz sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Karapürçek altyapı projemiz, Karasu ve Kocaali İçmesuyu projemiz, Taraklı ve Geyve üst mahalleler içmesuyu projemizde de çalışmalar sürüyor. Şehrimiz için yeni içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri inşa ediyoruz. İnşallah hepsi tamamlandığında altyapı anlamında şehrimizde hiçbir sıkıntı kalmayacak. Yeni projelerle mevcut kalitemizi inşallah daha da yukarılara çıkaracağız” diye konuştu.

Bu noktaya kolay gelmedik

Hizmet anlamında önemli başarılara imza attıklarını belirten Dr. Rüstem Keleş, “Vatandaşlarımızın musluklarına Türkiye’nin en kaliteli suyunu ulaştırıyoruz. ‘Sakarya’da su çeşmeden içilir’ diyor ve bu sözümüzün arkasında sonuna kadar duruyoruz. Bu noktaya kolay gelmedik. Bu kaliteyi, bu başarıyı hep birlikte inşallah daha da yukarılara taşıyacağız. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti veya memnuniyetsizliği bizim için çok değerli. Bu anlamda sizden önemli beklentilerimiz var. Eldeki insan kaynaklarını en iyi şekilde koordine etme, değerlendirme, mevcut imkânlar çerçevesinde risk alma, kurumlar arası ve insanlar arası ilişkileri yönetme konularından sık sık kendimizi değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Yeni projeler gelecek

Dr. Rüstem Keleş, “Yorulamayız, SASKİ olarak hiçbir personelimiz yorgun bir portre çizemez. İşimize sonuna kadar hâkim olmayız. Vatandaşa hizmet konusunda ancak bu şekilde başarılı olabiliriz. Sakaryalılara verdiğimiz hizmetlerle, gerçekleştirdiğimiz projelerle SASKİ olarak kalitemizi her geçen gün yukarılara taşıyoruz. Yoğun ancak başarılı bir dönem geçirdik. Bu yoğunluğumuz önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Bu anlamda da sizden beklentimiz artıyor. Önümüzdeki süreçte de gerek hizmet kalitemiz gerekte yeni yatırımlarla ilkelerimizden taviz vermeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç