19 Nisan 2024|Cuma,12:32:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5905 0,36
EURO
34,8185 0,25
ALTIN
2.497,83 0,54
BİTCOİN
$64.593 5,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Temmuz 2017 - 15:15
10 Temmuz 2017 - 15:154 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Meydanlar bizim evimiz

Vali Balkanlıoğlu’yla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “11 Temmuz Salı akşamı saat 21.00’da başlatacağımız Demokrasi programlarımızda tüm vatandaşlarımızın bizlerle birlikte olmasını diliyoruz. Meydanlar bizim evimizdir” derken; Vali Balkanlıoğlu ise, “15 Temmuz’un seneyi devriyesi münasebetiyle halkımızın bilinç düzeyinin yükseltimesi, bu günlerin unutulmaması ve bir daha yaşanmaması için bir dizi etkinlik ve programlar düzenliyoruz” dedi.

Meydanlar bizim evimiz
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile bir araya geldi. Başkanlık Makamında gerçekleştirilen buluşmada Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindekilerin yanında SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Poyraz ve Ayhan Kardan yer aldı. Başkan Toçoğlu, Ordu’dan Sakarya’ya atanan Vali Balkanlıoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Sakarya’nın tüm göstergelerini daha da yukarılara taşımak için birlikte çalışacaklarını belirtti. Vali Balkanlıoğlu ve Başkan Toçoğlu, 15 Temmuz anma programları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz

11 Temmuz Salı günü başlayıp 16 Temmuz Pazar sabahı sona erecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “15 Temmuz anma programları konusunda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Valiliğimizin koordinatörlüğünde yarından itibaren 5 gün süreyle bu anma etkinlikleri gerçekleşecek. Bütün vatandaşlarımızdan bu programlarda bizi yalnız bırakmamalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir avantajı

Sakarya’da göreve başladığı ilk günde Başkan Toçoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Ayhan Sefer Üstün ile SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş tarafından ziyaret edildiğini hatırlatan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Bizlerde bu ziyarete karşılık olarak iade-i ziyarette bulunalım istedik. Sakarya’yı tanımaya hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Sakarya’nın büyükşehir olması önemli bir artı değer. Büyükşehir yönetimi tek elden sevk ve idare imkanı sağladığı için kaynak israfının önlenmesini, hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde sunulmasını sağlıyor. Bizlerde böyle önemli bir avantaja sahip olan Sakarya’nın daha ileri noktalara gelebilmesi için hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

Unutulmaması için

Anma etkinlikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Balkanlıoğlu ise, “Sakarya Valiliği olarak ilimizde 15 Temmuz’un seneyi devriyesi münasebetiyle halkımızın bilinç düzeyinin yükseltimesi, bu günlerin unutulmaması ve bir daha yaşanmaması için bir dizi etkinlik ve programlar düzenliyoruz. Tabi sadece Valilik değil, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile istişare halinde ortak bir program benimsedik. Bütün kamu kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini ve siyasi partileri davet ediyoruz. Programımız çok çesitli etkinliklerden meydana geliyor. Sakarya 15 Temmuz’un vahşice yaşandığı illerden birisi. Burada Valiliği basmışlar, kendilerince ele geçirmişler. Bu demokrasiye bir saldırı. Bu konuda Sakarya’da güzel bir anma etkinliği düzenlemek istiyoruz. Yarından itibaren 15 Temmuz’a kadar sürecek. Hükümet’ten gelecek talimat doğrultusunda demokrasi nöbetleri bir miktar daha devam edebilecek” İfadelerini kullandı.

15 Temmuz ruhu canlanacak

Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek programlarda farklı isimlerde sahne alacak. İlk olarak 11 Temmuz Salı günü İbrahim Sadri, Sakarya’da olacak. 12 Temmuz Çarşamba günü Eşref Ziya, 13 Temmuz Perşembe günü Erkan Mutlu ve Ammar Acarlıoğlu, 14 Temmuz Cuma günü Mustafa Demirci ve Mustafa Kamacı ve 15 Temmuz Cumartesi akşamı ise Grup Tillo yer alacak. 11 Temuz Salı gününden 16 Temmuz Pazar sabahına kadar sergiler, video gösterimleri, Kur-an’ı Kerim tilavetleri ile 15 Temmuz ruhu canlanacak.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç