Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,19:27:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5655 0,16
EURO
34,8860 0,64
ALTIN
2.434,22 0,06
BİTCOİN
$66.692 0,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
13 Temmuz 2017 - 13:32
13 Temmuz 2017 - 13:323 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sapanca altyapısı için yeni garanti

Sapanca Yanık’ta hayata geçirilen altyapı projesinde çalışmaların son 4 kilometrelik kısımda devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Dr. Müdürü Rüstem Keleş, “Yanık Mahallemiz için 7 milyon lira yatırım yaparak 30 kilometrelik kanalizasyon hattı ve bir adet terfi merkezi inşa ediyoruz. Bugün olduğu gibi gelecekte de Sapanca Gölü’müzün en iyi şekilde korunması adına ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor” dedi.

Sapanca altyapısı için yeni garanti
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’da devam eden Yanık Kanalizasyon Projesine dair önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Rüstem Keleş, “Şehir genelinde hayata geçirdiğimiz altyapı projeleri ile bir yandan şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına alırken bir yandan da inşa ettiğimiz kanalizasyon hatları ve atıksu arıtma tesisleri ile hem su kaynaklarımızı hem de şehrimizin doğal güzelliklerini koruyoruz. Bu kapsamda Sapanca’mızda devam eden Yanık Kanalizasyon Projesi ile bölgenin atıksu altyapısını güçlendiriyoruz. Hattın son 4 kilometrelik kısmında ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor”  diye konuştu.

Son 4 kilometre
Yeni hattın şehirde kurulan entegre atıksu sisteminin önemli bir parçası olacağını belirten SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimizin 16 ilçesinde atıksu arıtma tesisleri ile entegre kanalizasyon hatları inşa ederek Sakarya’nın atıksularını dünya standartlarında arıtıyoruz. Sapanca Yanık Mahallemizde de bölgenin nüfus projeksiyonlarını dikkate alarak önemli bir altyapı projesini hayata geçirdik. Proje kapsamında Yanık Mahallemiz için 7 milyon lira yatırım yaparak 30 kilometrelik kanalizasyon hattı ve bir adet terfi merkezi inşa ediyoruz. Bugün olduğu gibi gelecekte de Sapanca Gölü’müzün en iyi şekilde korunması adına ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Hattın son 4 kilometrelik kısmında çalışmalarımız sürüyor. Hem Yanık Mahallemizin hem de Sapanca Gölü’müzün geleceği için önemli bir garanti oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sapanca’ya SASKİ garantisi
Dr. Rüstem Keleş, “Yanık Mahallemizde 30 kilometrelik hattın yanında bir adet terfi merkezi de inşa ediyoruz. Bu terfi merkezi vasıtasıyla yeni inşa ettiğimiz hattı Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’ne entegre edeceğiz. Mahallemizin atıksuları inşa ettiğimiz yeni hatlarla toplanarak arıtma tesisimizde dünya standartlarında arıtılacak. Hattın devreye alınmasıyla Sapanca’mızın ve Yanık Mahallesi’nin doğal güzelliklerini korurken olası çevre kirliliklerini de önlemiş olacağız. Kısa süre içerisinde hattımızı tamamlayacağız. İnşallah Sapancalı hemşerilerimiz uzun yıllar atıksu sorunu yaşamayacak” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç