19 Nisan 2024|Cuma,03:00:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5556 0,25
EURO
34,7284 0,01
ALTIN
2.492,92 0,34
BİTCOİN
$63.418 3,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Temmuz 2017 - 12:54
25 Temmuz 2017 - 12:543 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yeni hal kompleksiyle Sakarya kazanacak

İnşa çalışmaları devam eden Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Lojistik bakımdan belki de Türkiye’nin en iyi konumuna sahip hallerinden birisini inşa ediyoruz. İnşallah bu projemiz ile hem esnafımız, hem Sakaryamız kazanacak” dedi. Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar ise; bölge hali ile esnafın daha çok kazanç sağlayacağını belirtti.

Yeni hal kompleksiyle Sakarya kazanacak
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da inşa çalışmaları devam eden Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Ali Oktar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile hal esnafı incelemeler sırasında Başkan Toçoğlu’na eşlik etti. Sakarya Hal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, “Türkiye’ye örnek olacak nitelikteki halde çalışmalar devam ediyor. Bölge hali ile esnafımız daha çok kazanç sağlayacak. Yeni hal kompleksimizin kolay ulaşım imkanlarına sahip olması da müşteri potansiyelini arttıracak, dolayısıyla talebin de bu orantıda artacağını ifade edebiliriz. Yeni halin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Verimli çalışma ortamı

Mevcut halin bulunduğu konum ve sunduğu imkanlar yönünden hem şehre yakışmadığını, hem de esnaflara rahat ve verimli bir çalışma ortamı sunmadığını söyleyen Başkan Toçoğlu, “Bizlerde esnaflarımızla görüşerek bir mutabakata vardık ve gerekli adımların atılmasının ardından Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin inşa çalışmalarına başladık. 96 dönümlük alanda hayata geçirdiğimiz projemizde 140 bin metreküp dolgu yaptık. 10 bin metreküp beton döktük. Şu ana kadar 900 ton demir işledik. Betonarme kolon demirleri hazırlanıyor. Çevre duvarının yüzde 30’luk kısmı tamamlandı. SASKİ ekiplerimiz altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Kısacası kompleksin her alanında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah halimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak esnaflarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

80 dükkan

Hal binasının sunacağı imkanlar ile esnafların büyük beğenisini kazanacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Hal kompleksimizde belli metrekare ölçülerine sahip 80 dükkan, idari bina ve çok çeşitli ihtiyaç alanları yer alacak. Lojistik bakımından belki de Türkiye’nin en iyi konumuna sahip hallerinden birisini inşa ediyoruz. Yollarla ilgili bağlantı çalışmaları yapılacak. Bu noktada hazırlıklarımız sürüyor. Ana ulaşım akslarının çok yakınında, her açıdan ulaşımı kolay bir yerde bulunan halimizde yeni hal uygulamalarının hepsi yer alacak. Batı Karadeniz’e ve Doğu Marmara’ya önemli ölçüde hitap edecek. Her şey esnafımız için. Halimiz inşa edildiği konum ve yapısal özellikleri itibariyle Sakarya’ya önemli bir artı değer katacaktır. İnşallah bu projemiz ile hem esnafımız, hem Sakaryamız kazanacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç