Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,23:11:25
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3183 0,21
EURO
35,0642 0,16
ALTIN
2.309,11 1,39
BİTCOİN
$70.709 2,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
01 Ağustos 2017 - 10:27
01 Ağustos 2017 - 10:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Geleceğin tasarımcıları bu merkezde yetişiyor

Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM’de yaz okulu eğitimleri devam ediyor. Takı Tasarım Atölyesi Öğretmeni Beyza Ertik, “Atölyemizden mezun olan öğrencilerimiz kendi takılarının tasarımcıları olacaklar” dedi.

Geleceğin tasarımcıları bu merkezde yetişiyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezler’inde yaz okulu eğitimleri devam ediyor. Akyazı SGM Takı Tasarımı Atölyesi’nde öğrenciler, renkli bileklik ve kolyeler hazırlıyor. Takı Tasarım Atölyesi Öğretmeni Beyza Ertik, farklı objelerin öğrencilere ilham kaynağı olduğunu söyledi.

İlham kaynağı: Doğa

Beyza Ertik, “Öğrencilerimizle eğitim süresi boyunca Takı Tasarım Atölyemizde çeşitli formlarda bileklik ve kolyeler tasarladık. Daha sonra tasarladığımız ürünler için çevremizden malzemeler topladık. Kimi öğrencilerimiz süs materyallerini evlerinden kimi öğrencilerimiz ise doğadan temin etti. Yolda gördükleri bir yaprak bile onlar için birer ilham kaynağı olmaya yetti” ifadelerini kullandı.

Özel örme ürünler

Ertik “6 haftalık yaz okulu eğitimlerinin 5. haftasındayız. Bu 5 haftayı daha verimli geçirmek için sadece montaj bileklik ve kolyeler değil, çeşitli örgü teknikleriyle yaptığımız özel örme ürünler ortaya çıkarttık. Ürünlerimizi taşlar ve boncuklarla süsleyerek günlük hayatta kullanabilecekleri hale getirdik. Umuyoruz ki öğrencilerimiz yaz okulu sonrasında evlerinde ya da okullarında kendi hayal ürünleri olan harika tasarımlı kolye ve bileklikler yapıp takacaklar” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç