Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:39:36
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3271 0,24
EURO
35,0823 0,11
ALTIN
2.300,12 0,99
BİTCOİN
$70.718 0,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Aralık 2014 - 11:50
26 Aralık 2014 - 11:502 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Mehmet Emin Ailesi Okuluna Kavuştu

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İzmir'in Menemen İlçesi'nde katledilen Kubilay'ın Konya'da yapılan anmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki Mehmet Emin Altunses’in ailesine ve okuluna kavuştuğunu müjdeledi.

Mehmet Emin Ailesi Okuluna Kavuştu
Yön Bul Akademi


Özkoç twitter hesabından yayınladığı mesajında “Gözümüz Aydın Mehmet Eminimiz ailesine ve okuluna kavuştu” dedi.

KONYA ADLİYESİNDE NÖBET TUTTU

Dün twitter hesabından “Konya Adliyesi’nde Mehmet Emin Kardeşimiz için Demokrasi nöbetimiz devam ediyor”diye yazan Özkoç, kavuşma anına ilişkin fotoğraf karelerini de sosyal medyada paylaştı. Mehmet Emin Altunses’in annesinin elini öpen Milletvekili Engin Özkoç, bu sabah yayınladığı  mesajında ise “Savcılık, kararı Cezaevine gönderdi. Annesi ile Cezaevi önünde yavrumuzu bekliyoruz.” şeklinde not düştü.

TUTUKLAMAYA TEPKİ KOYMUŞTU

Mehmet Emin Altunses’e destek vermek üzere Konya’ya giden Özkoç, sosyal medyada tutuklanma olayına tepki göstermiş, Konya İl Örgütünce düzenlenen toplantıya katılmış ve twitterdan “16 YAŞINDAKİ MEHMET EMİNİ ZİNDANLARA GÖNDERMEK İSTEYENLER UNUTMAYIN SIRA ÇOCUKLARIMIZDAYSA AND OLSUN İZİN VERMEYECEĞİZ”diye yazmıştı. 

Özkoç bir diğer mesajında ise “Bizler Ana Muhalefet Partisinin temsilcileri olarak okulundan alınıp tutuklanan kardeşimizin yanında olacağız. Onlar haksızlıklara karşı sesini çıkarmayan bir nesil istiyorlar.Daha çocuk yaşta olan Yavrumuza yapılan bu Zulüm derhal son bulmalıdır” ifadelerini kullanmıştı.

(Haber Hülya Sürücü)

 

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç