18 Nisan 2024|Perşembe,21:10:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,5203 0,22
EURO
34,7517 0,09
ALTIN
2.492,85 1,24
BİTCOİN
$62.812 1,79
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Ağustos 2017 - 13:20
14 Ağustos 2017 - 13:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

400 öğrenci ilim ve sanatla yoğruldu

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin, yaz tatiline giren çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Çocuk Akademisi 6 haftalık eğitim dönemini tamamladı. Her dönem olduğu gibi bu dönem de yoğun ilgi gören Anadolu’nun Akademisi 400 öğrenciye ev sahipliği yaptı.

400 öğrenci ilim ve sanatla yoğruldu
Yön Bul Akademi


Temel Dini Bilgiler dersinde Kuran-ı Kerim'in yanı sıra ilmihal konularını da öğrenen öğrenciler aynı zamanda ebru, seramik şekillendirme, zeka oyunları, İngilizce oyunlar, hüsn-i hat, yazı atölyesi, müzik kültürü, kilim dokuma, neşeli bilim, resim ve çini derslerinden de istifade ettiler.

Dönemi Gölpark’ta Noktaladılar

Kulüp çalışmalarının yanı sıra dönem içerisinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin sosyalleşmelerine de katkı sağlayan Çocuk Akademisi yaz dönemini Gölpark gezisiyle noktaladı.

Bir Yılın Yorgunluğunu Attılar

Göl kenarında piknik yaparak gün boyunca temiz havanın tadını çıkaran minikler, kültürümüzde geleneksel hale gelen çocuk oyunlarını oynadılar. Çuval yarışından mendil kapmacaya, kaşıkla yumurta taşımaktan halat çekmeye kadar birçok oyun oynayan çocuklar tüm senenin zihinsel yorgunluğunu bu piknikte attı.

Yeni Dönemi Heyecanla Bekliyorlar

Çocuk Akademisi’nde, el becerileri ile anlam dünyalarının geliştiğini ve çok şey öğrendiklerini belirten öğrenciler dönem boyunca Akademi’ye severek devam ettiklerini ifade ederek yeni eğitim dönemini heyecanla beklediklerini söylediler.

Muhabbet Üzerine Kurulu Eğitim

Yaz döneminde çocuklarla muhabbet üzerine kurulu bir eğitim ortamında birlikte olduklarını belirten Akademi yetkilileri, yeni müfredat ve içeriklerle dolu eğitim faaliyetlerine okulların öğretim dönemine başlamasıyla birlikte devam edeceklerini söylediler.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç