01 Haziran 2024|Cumartesi,18:37:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 01.06.2024
DOLAR
32,2329 0,16
EURO
34,9539 0,03
ALTIN
2.408,76 0,66
BİTCOİN
$67.777 0,48
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
17 Mayıs 2024 - 16:49
17 Mayıs 2024 - 16:492 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SATSO Heyeti İlçe Belediye ziyaretlerini sürdürdü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel ve idari seçimlerin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi.

SATSO Heyeti İlçe Belediye ziyaretlerini sürdürdü
Yön Bul Akademi


satso Heyeti sırasıyla Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet Murat Çoruhlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’nın çok zengin bir coğrafyada yer aldığını, bölge ve ilçeler arasında da farklı potansiyeller olduğunu belirterek ortak akıl ve hedefler ile hareket edilmesinin önemine vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Tüm ilçe belediye başkanlarımıza nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, güzel hizmetlerle geçecek bir görev dönemi diliyorum.

İlçelerimizin hepsi birbirinden değerli ve önemli potansiyeller barındırıyor. Hepsinin sahip olduğu potansiyeli en doğru şekilde değerlendirmek için de ortak akıl, istişare ve katılımcı yönetim anlayışının hâkim olması önemli. Bu beraberlik şehrin geleceği ve gelişimine katkı sunuyor.”

Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Sapanca, Karapürçek, Akyazı ve Hendek Belediye Başkanları satso Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek satso ile ilçelerin gelişimine yönelik çalışmalarda iş birliğine hazır olduklarını belirttiler

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç