20 Nisan 2024|Cumartesi,13:28:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.490 2,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Eylül 2017 - 09:48
12 Eylül 2017 - 09:482 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Şüpheli kişilere karşı bakkal takipte olacak!

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yeni eğitim sezonunda mahallerin bakkalları olarak sigara, kötü alışkanlık ve şüpheli kişilere karşı bu yılda takibi sürdürerek, çocuklara sahip çıkmaya devam edeceklerini açıkladı.

Şüpheli kişilere karşı bakkal takipte olacak!
MARMARA GÖZ


Başkan Akdardağan, “Uzun bir yaz tatilini geride bırakırken, yeni eğitim ve öğretim yılı ülkemize, şehrimize, eğitim camiasına, tüm velilerimize hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza Allah zihin açıklığı ve üstün başarılar versin. Mahallelerin yine cıvıl cıvıl olacağı bu sezonda bakkal amcalar olarak, eğitim sezonunda sorumluluğumuzun bilincinde olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı, evlatlarımızı ve gençlerimizi koruyup, kollayıp-gözetmeye devam edeceğiz. Emniyet birimlerimizle mahalle ve sokaklardaki şiddet olaylarına karşı teyakkuzda bekleyeceğiz. Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda her bakkalımız emniyetimize yardımcı olacak, velilerimizle irtibatını arttıracak ve evlatlarımıza sahip çıkacağız.” diye konuştu.
 
Akdardağan, “Eğitimi her zaman önemseyen biz bakkal esnafları, sokakları mesken tutan şüpheli kişileri, gençlerimizi kandıran ve zararlı alışkanlık edindirenlere karşı takibi bu yılda sürdüreceğiz ve ihbar edeceğiz. Bu kişileri tespit ederek, Emniyetimiz başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizle ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Zararlı alışkanlık edinen gençlerimizi bundan vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.
 
Başkan Akdardağan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda hiçbir bakkal ve bayimizden kesinlikle çocuklara ve gençlere sigara satışı yapılmayacaktır. Böyle durumda velilerimiz odamızın (0264) 277 74 17 hattını arayarak ihbarda bulunabilirler. Velilerimiz rahat olsunlar. Bakkal amcalar,gözetmeye, takip etmeye,kollamaya ve evlatlarımıza sahip çıkmaya devam edecek. Her genci kendi evladı gibi gören biz bakkal esnafları üzerine düşeni yapmaya, çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı olması için katkı sunmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç