25 Nisan 2024|Perşembe,11:56:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5371 0,01
EURO
34,9834 0,44
ALTIN
2.433,48 0,42
BİTCOİN
$63.759 4,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Ocak 2015 - 11:47
07 Ocak 2015 - 11:472 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Karakaya Sedaş’ın Halkı Mağdur Etmeye Hakkı Yok

Ak Parti Erenler İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Alim Karakaya, kar yağışını bahane ederek halkı günlerdir elektriksiz bırakan SEDAŞ’a ateş püskürdü.

Karakaya Sedaş’ın Halkı Mağdur Etmeye Hakkı Yok
Yön Bul Akademi


Karakaya, “Yağan kar yağışlarını mazeret gösteren SEDAŞ, elektrik kesintilerine bir an önce çözüm bulmalı ve vatandaşın mağduriyetine son vermelidir” dedi.

“HASTALAR ÜŞÜYOR”

Özellikle Erenler ve Serdivan başta olmak üzere, çok sayıda mahalle halkından şikayet telefonu ve mesajı aldığını hatırlatan Alim Karakaya, “Evlerinde hasta yatan, yaşlı veya kimsesiz olan ve elektrik kesintisi nedeniyle ısınamayan vatandaşlarımız var. Hepsi de isyanda. Beni arayıp mesaj atanlar var. Hepsi de SEDAŞ’a ateş püskürüyorlar. Hiçbir kurumun vatandaşı mağdur etmeye, hele ki kış gününde elektriksiz bırarak halka eziyet etmeye hakkı yok. SEDAŞ’ı göreve çağırıyorum. Bir an önce elektrik kesintilerine son versin” şeklinde konuştu.

“BU KADAR DA OLMAZ”

Sanayi esnafını gezen ve esnaflarla görüşen Alim Karakaya, “Sanayi esnafı da kesintiden mağdur oldu. Bize SEDAŞ hakkında dert yandı. Bu mağduriyete son verilmeli” dedi. Karakaya sanayi esnafıyla çekilen fotoğraf karelerini sosyal medya hesabında paylaşırken, üzerine de “Hizmette engel yok, vatandas magdur, elektirikler kesik, o yuzden evlerde sorun cok, herkes dertli, ama yetkililerden halen ses yok, bu kadarda olmaz” diye not düştü.

 

(Haber Hülya Sürcü)

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç