19 Nisan 2024|Cuma,12:59:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5961 0,37
EURO
34,8415 0,31
ALTIN
2.496,54 0,49
BİTCOİN
$64.820 5,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Eylül 2017 - 13:26
23 Eylül 2017 - 13:262 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Doğu’nun Kafka’sı Serdivan’da sevenleriyle buluştu

Serdivan Kitap Fuarı imza ve söyleşi günleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Doğu’nun Kafka’sı Serdivan’da sevenleriyle buluştu
Yön Bul Akademi


Serdivan Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarı beşinci gününde Hasan Ali Toptaş, Recep Seyhan ve Bahtiyar Aslan'ı ağırladı.

Erken saatlerde fuar alanına gelen yazarlar, çınar altında hayranlarıyla sohbet ederek, kitapseverlerin sorularını yanıtladılar.

Uzun Kuyruklar Oluştu

Hayat hikayesi ve yaşam mücadelesi ile Dünya Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Franz Kafka’ya benzetilen ve Doğu’nun Kafka’sı olarak hafızalarda yer edinen usta yazar Hasan Ali Toptaş fuarda yoğun ilgi gören yazarlar arasındaydı.

Gölgesizler, Kuşlar Yasına Gider, Bin Hüzünlü Haz romanlarının yazarı Toptaş, çınar altında hem sevenleri ile sohbet etti hem de kitaplarını imzaladı. Hayranları Toptaş’a kitap imzalatabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Sakarya’da İlk Kez İmza Günü Gerçekleştirdi

Sakarya'da ilk kez bir imza günü gerçekleştirdiğini söyleyen yazar, kitapseverleri bekletmemek adına, dört buçuk saat boyunca sandalyesinden kalkmadan kendisine uzatılan kitapları imzaladı.

Yağmur Engel Olmadı

İlerleyen saatlerde yağmur yağmasına rağmen yazardan imza almayı bekleyen kitapseverler, bu kez Serdivan Belediyesi'nin kurduğu çadırların altında uzun kuyruklar oluşturdu.

Kitap fuarındaki butik ve samimi ortamı çok beğendiğini her fırsatta dile getiren usta yazar, standlar ışıklarını kapatana kadar alandan ayrılmadı.

Sohbete Renk Kattılar

Çiçekler Kesmişti Selamı, Güneşin Doğduğu Yerde hikayelerinin yazarı Recep Seyhan ile Türk Edebiyatı Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Bahtiyar Aslan da çınar altında kitapseverlerle çay eşliğinde sohbet etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç