Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:07:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3509 0,31
EURO
35,1319 0,03
ALTIN
2.302,17 1,08
BİTCOİN
$71.246 3,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
10 Ocak 2015 - 09:30
10 Ocak 2015 - 09:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Öğrenci Konseyi’nden, Büt’e giremeyeceklere çağrı

“Bize başvurun, yardımcı olalım”

Öğrenci Konseyi’nden, Büt’e giremeyeceklere çağrı
Toprak Turizm


SAÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Yavuz Selim Salman, bütünleme sınavına giremeyecek olan öğrencilere seslenerek “Bizimle iletişime geçmeniz halinde sizlere yardımcı olacağız”dedi.

Salman, Öğrenci Konseyi’ne ait facebook hesabında yayınladığı duyuru mesajında, “Tek bir öğrencimizin dahi mağdur olmasını istemeyiz” ifadesine yer verdi. Konsey Başkanı Yavuz Selim Salman imzası ile sosyal medyada yayınlanan duyuru yazısı aynen şöyle:

“TEK BİR ÖĞRENCİ DAHİ MAĞDUR OLMASIN”

 “Öğrenci Konseyi olarak öğrencilerin başlıca gündem maddesi olan bütünleme sınavlarının ertelenip ertenmemesi hususuna dair muhtelif öğrenci görüşlerini yakından takip etmekteyiz.

Hava tahminlerine göre önümüzdeki günlerde yurt genelinde hava sıcaklıklarının artacağını görmekteyiz. Bu sebeple öğrencilerin ekseriyetinin sınavlara yetişeceğini düşünmekteyiz. Aynı zamanda bütünleme sınavları için memleketine gitmeyen, bütünleme sınavları sonuna ulaşım biletlerini alan öğrenciler bulunmakta ve sınavların ertelenmemesi yönünde tavır koymaktadırlar. Fakat çok az sayıda bile olsa öğrencilerin bir kısmının sınavlara gelememesi çok önemli bir sorun arz eder. Öğrenci Konseyi olarak tek bir öğrencinin dahi elinde olmayan sebeblerden dolayı mağduriyet yaşamasını istemeyiz.

Bütünleme sınavı sürecinde olumsuz hava koşulları sebebiyle sınavların bir kısmına veya tümüne giremeyecek olan öğrencilerin bu mağduriyetlerini bize bildirmeleri halinde mağduriyetlerinin giderilmesi adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Mağduriyetin ispatı için ulaşım firmalarından, Karayolları Genel Müdürlüğünden, iptal edilen seferleri ve kapalı olan yolları gösteren birer belge alınabilir.

Bizimle iletişime geçmeniz halinde sizlere yardımcı olacağız”

(Haber Hülya Sürücü)

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç