Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,17:14:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5670 0,17
EURO
34,8843 0,64
ALTIN
2.439,60 0,28
BİTCOİN
$66.686 0,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Ekim 2017 - 10:27
05 Ekim 2017 - 10:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

‘Dünya Yürüyüş Günü’ için yürüdüler!

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, ‘Dünya Yürüyüş Günü’ etkinlikleri çerçevesinde Serdivan Toplum Sağlığı Merkezi, Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürlüğü ve Serdivan Belediyesi iş birliğinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.

‘Dünya Yürüyüş Günü’ için yürüdüler!
Yön Bul Akademi


Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Her Gün 10 Bin Adım" temasıyla 3-4 Ekim günü gerçekleştirilen etkinliğe Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mümtaz Seyda, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim İkiz, Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sevda Gürsel, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, sağlık çalışanları, diğer kurum çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mümtaz Seyda, "Toplumda sağlıklı yaşam kültürünün yerleşmesini sağlamak amacıyla sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirmek, fiziksel aktivite düzeyini arttırmak için sağlık birimlerinde çeşitli çalışmalar yapılıyor. Sağlıklı bir hayat ve obezitenin önlenmesi için yapılan rutin çalışmaların dışında, özel gün ve haftalarda ayrıca farklı etkinliklerin düzenlenmesi de konuya olan farkındalık düzeyinin arttırılmasında yarar sağlıyor. Egzersiz için zaman yok demeyin, sağlığınız için her gün 10 bin adım atın" diye konuştu.

Spor uzmanları tarafından katılımcılara ısınma hareketleri yaptırılarak başlayan etkinlikte, günlük yaşam içerisinde yapılabilecek egzersiz hareketleri de anlatıldı. Serdivan Belediyesi önünden başlayıp Mehmet Akif Ersoy Cadde güzergahında devam eden yürüyüş etkinliği, cadde üzerinden tekrar belediye önüne dönülmesi ve çeşitli ikramların yapılmasının ardından sona erdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç