18 Nisan 2024|Perşembe,06:41:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4684 0,06
EURO
34,8254 0,30
ALTIN
2.478,01 0,64
BİTCOİN
$62.075 3,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Ekim 2017 - 12:57
09 Ekim 2017 - 12:574 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

O marka şampiyonaya sponsor oldu

Sakarya’da 2020 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası basın tanıtım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı ile Salcano bisiklet firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

O marka şampiyonaya sponsor oldu
Yön Bul Akademi


Sakarya’da 2020 yılında Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Salcano Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül, Rus Bisikletçi Anton Syntsov ve davetliler katıldı. 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası tanıtım videosuyla başlayan program sonrasında şampiyona hakkında bilgiler verildi.

Çiçekli: “Bu yolda önemli gayretlerimiz oldu”

Programda bir konuşma yapan Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, “Bundan bir kaç yıl önce başlamış olan Sakarya Kupası yarışlarını bugün itibari ile Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde 2020 Dünya Şampiyonası olarak devam ettireceğiz. Bu yolda önemli gayretlerimiz oldu. Bugün bir basın toplantısında sizler ile beraber 2020 Dünya Şampiyonası öncesinde yapılacak 2018 ve 2019 Sakarya Kupası yarışlarının, Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde olduğunu sizlerle paylaşmış olduk. Ayrıca iki imza töreni icra edildi. Bunlardan bir tanesi geçen sene Sakarya Kupası'nın 1.'si olan Anton Syntsov isimli fevkalade kaliteli, dünya klasında bir bisikletçinin, Büyükşehir Belediyespor bisiklet takımına katılmasının imza töreni oldu ve bu çok memnun edici bir şey. Bu anlamda 2020'de bir organizasyon şehri, bir organizasyon ekibi olarak değil, aynı zamanda sportif başarıyı da elde eden bir yapı yakalamak bizim amacımız. Diğer bir imza törenimiz de yine bu etkinlikler içerisinde Türkiye'nin dünya markası olma yolunda güçlü bir şekilde ilerleyen Salcano firması ile Büyükşehir Spor Kulübü'nün sponsorluk anlaşması şeklindeki imza töreni oldu" dedi.

Bayraktar: “Bizim için önemli bir gün”

Önemli bir günde olduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, "Çok güzel ve büyük bir organizasyon yapacağız. Salcano firması ile kulüp olarak güçlerimizi birleştirdik. Bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Dünya çapında iyi bir sporcu ve bisikletçi olan Anton Syntsov'u kadromuza kattık. Diğer isimler ile birlikte iyi bir takım oluşturduk, uluslararası profesyonel bir takım. İnşallah Sakarya'da yapılacak olan 2018-2019 ve 2020 Dünya Şampiyonası'nda sporcularımız ile bu organizasyonu taçlandıracağız. Buradan bize desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu.

Akgül: “Sakarya çok büyük hedefleri olan biri il”

Salcano Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül ise yaptığı açıklamada, “Sakarya çok büyük hedefleri olan biri il. Biz gerçekten hem Salcano hem de Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak dünya çapında işler yapmak isteyen bu iki kurumu bir araya getirerek daha güzel bir ivme kazandıracağımızı düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de ilk defa bir il spor ve bisiklet dostluk kenti olma hedefini koydu. Bizim için ve sektör için de çok güzel bir iş. İnşallah diğer belediyelerde bunu örnek alırlar ve buna benzer faaliyetlerde bulunurlar. Sektör olarak biz işin başındayız. Bu tip faaliyetler ile bu açığı kapama şansımız var ve biz firma olarak da bu sponsorlukla Dünya Şampiyonası'nda Sakarya iline katkı vermekten de mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet takımı ile Salcano bisiklet firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Önceki sezon MTB Cup Şampiyonu Rus Bisikletçi Anton Syntsov Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet takımına sözleşme imzalayarak kadroya katıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç