Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:04:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3280 0,24
EURO
35,0734 0,14
ALTIN
2.299,26 0,95
BİTCOİN
$70.840 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Ekim 2017 - 11:02
18 Ekim 2017 - 11:023 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

‘Her platformda sorunların takipçisiyiz

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)’in Antalya’da düzenlediği ‘İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma’ toplantısına katıldı.

‘Her platformda sorunların takipçisiyiz
Yön Bul Akademi


Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)’in Antalya’da düzenlediği ‘İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma’ toplantısına katıldı.

Toplantıda TESK ve ayrıca Bakkallar Federasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e, bakkal esnafının sorunlarını aktarma imkanı bulduklarını söyleyen Başkan Akdardağan, “13 federasyon, 82 esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanı, oda başkan ve yönetimleri ile genel sekterlerinin katıldığı bu toplantı çok verimli geçti. Toplantıda şehrimiz esnaflığının merkezinde bulunan bakkal ve bayi esnaflarımızın sorunlarını istişare yapmanın yanı sıra, genel başkanımızla yüz yüze görüşme imkanımız oldu. Şehrimizin en güçlü esnaf odalarından biri olan odamızda esnafımızın beklentileri, sorunları, yaptığımız çalışmaları ve projeleri başkanımıza ilettik. Her zaman olduğu gibi yine tam destek aldık. Genel başkanımıza, esnafımızın sorunlarının çözümünde gösterdiği gayret ve şehrimiz esnaflarına verdiği önem için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer illerin federasyon, birlik ve oda başkanlarıyla da sorunların istişaresini yaptıklarını dile getiren Akdardağan, “Ülkemiz ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan biz esnafların beklentileri ve sorunlarının çözümüne yönelik raporların oluşturduğu bu toplantı oldukça faydalı geçti. Toplantıda nüfusa göre esnaf düzenlemesi, KOBİ kredileri, beklentilerimiz, bakkallığın hala en gözde ve ilk tercih edilen mesleği olarak neler yapılacağı, modelleşme, parkende yasanında düzenlemeler, küçük esnafın kalkınmasına katkı sağlayacak düzenlemeler gibi önemli konular ele alındı ve raporlandı.” 

TESK Genel Başkanı Bandevi Palandöken ile birlikte her zaman sorunların takipçisi olduklarını belirten Akdardağan, “Biz ileriye dönük bakışımızı ve çabalarımızı sürdüreceğiz. Aramıza nifak sokmak isteyenlere karşı duruşumuzu bozmamalıyız. Genel başkanımızın desteği ile her zaman, her platformda sorunlarımızın takipçisi olmaya ve çözümü için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Bakkal esnafımızın sesi olmaya ve sorunlarıyla mücadelede birlikteliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç