Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,20:46:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3451 0,29
EURO
35,1132 0,02
ALTIN
2.307,40 1,31
BİTCOİN
$70.672 2,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Ekim 2017 - 13:37
25 Ekim 2017 - 13:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAÜ'de öğrenci yemekhanesinin kapasitesi arttı

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü alanında hizmet veren Merkez Öğrenci Yemekhanesinin kapasitesi, öğrencilerin talebi üzerine artırıldı.

SAÜ'de öğrenci yemekhanesinin kapasitesi arttı
MARMARA GÖZ


Merkez yemekhane ve yurtlar bölgesi olmak üzere 8 noktadan hizmet veren bin 850 kişi kapasiteli öğrenci yemekhanesine 300 kişilik yeni alan oluşturuldu. Merkez Kafeteryanın giriş katında hazırlanan alan ile belli saatlerde yaşanan yoğunluğun hafifletilmesi amaçlanıyor.

Öğrenci merkezli eğitim

Üniversitede öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını hayata geçirdiklerini söyleyen Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, öğrencilerin kampüs içi ve kampüs dışı ortamlarda sürekli öğrenmeyi destekleyecek bir atmosfere sahip olmasını önemsediklerini dile getirdi. Öğrencilerin sosyal ve akademik gelişiminde ders ortamları kadar ders dışı ortamların da önemli olduğunu kaydeden Prof. Dr. Elmas, “Gençlerimiz şu an dünyayı ve etrafı bizden daha iyi biliyorlar. Bizim yaptığımız şey onlara alan açmak. Onları tanımazsanız bunu yapamazsınız. O yüzden öğrenciyi yakından tanıyacak pek çok mekanizmayla bizzat ilgileniyorum. Öğrencileri bir değer olarak görüyoruz. Onlara ilgi gösteriyor, motive etmeye çalışıyoruz. Her öğrenci bizim değerimizdir. Görüşlerini açıkça dile getirebilirler” ifadelerini kullandı.

Her imkân sağlanıyor

Öğrencilerin kolaylığı için mümkün olan her türlü imkânı sağlamaya çalıştıklarını aktaran Rektör Elmas, “Ortak sosyal alanlarımız 24 saat açık. Öğrencilere buralarda ücretsiz ikramlarımız oluyor. Öğrencilerimizin rahatlığı ve kolaylığı için elimizdeki tüm imkanları kullanma gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç